GOD NATT



Säger godnatt med en mysig låt!
Johanna


20.49

Kollade nyss ut och ser att det har börjat snöa IGEN wtf ?!?! jag pallar seriöst inte med mer snö längre kan inte bara våren komma nu tack! hoppas att det blir bättre tills helgen så man kan sitta ute med sina vänner i solen och bara njuta av livet :D
Har precis duschat och ska snart hoppa ner i sängen och kolla på tv och jag ska inte gå och lägga mig allt för sent för jag vill vara utvilad tills imorgon. Ska träffa min älskade bästa vän Erika imorgon så det ska bli super kul , får se vad vi hittar på men antagligen något roligt :)
jag bloggar när jag kommer till skolan imorgon..
Peace and love Malin

Dålig på att blogga..

Jag vet att jag varit dålig på att blogga i stort sätt hela veckan men det känns som att tiden inte räcker till, förstår verkligen varför alla dessa "stor-bloggare" inte går i skolan, det har ingen tid och har valt bloggen före utbildningen, jag skulle själv aldrig bli sådan, jag vill bli någonting när jag blir stor och därför tänker jag satsa på skolan pga att jag vet att det är ett bra beslut och den kunskap vi får kan ingen ta ifrån oss medan en blogg kan försvinna på några sekunder. Jag har precis ätit middag och ska strax ta mig en lång dusch, raka benen, skrubba mig osv osv.. Sedan ska jag plugga lite, läsa lite och sedan blir det sängen för min del. Urk vad tråkigt livet känns.. skola, duscha, plugga.. Men imorgon är det HELG! Awsome :D Ska till stan imorgon efter skolan och fika med mina fina vänner, Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute! Hur mysigt?!. Jag hoppas iallafall ni alla har haft en bra dag! Take Care Johanna.

Jag Sommar 09. Har jag förändrats? Själv känner jag knappt igen mig själv..

Torsdag

Nu var denna skoldag över! Slutade iförsig för 50 minuter sedan men men.. Sitter iallafall just nu på mitt rum och har precis gjort ett Idrotts prov på datorn, 23 av 26, Wiho! Är man bäst eller? hmm.. nästan iallafall.
Skola idag, som vanligt. Usch känns som att skolan är ens liv... det är väl sant också, men finns det ingenting utanför skolan?! Fast skolan är väl rätt rolig i säg ibland, men det finns liksom ingenting intressant att skriva om därifrån.. Behöver insperation! En annan konstig sak är att jag har fått en massa bett över hela mina ben, ser ut som myggbett men finns det myggor än? aaja, bjuder på dagens klädsel som var lite mer inspererande än igår.
 
Allt ifrån GT, förutom smycken.


KESHA - BLOW REMIX

Malin

Outfit & facelook

Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar. Slutade vid halv 2 tiden typ och efter skolan drog jag hem till mamma i kärrtorp för jag skulle hämta lite kläder osv. Ska snart bege mig hem till pappa i Nynäshamn :)
Svarta jeans med en blå skjorta och smycken till det.
Söt tjej !
Peace and love Malin

Kändisar

Tatuerade bikinikroppar!
Adriana Lima

Tatuerade bikinikroppar!
Stephanie Pratt

Tatuerade bikinikroppar! 
Britney Spears

Här har ni bildbevis på att inte ens kändisar är så perfekta som vi alla tror!
Ingen är perfekt och så kommer det alltid att vara.
En bra sak att tänka på när man är nere!

Puss J.


Facelook of the day


Mobbad, haha aja.
Tänker tyvär inte bjuda på dagens klädsel, den var alldeles för tråkig för det.
Kofta, linne & ett par vanliga blå jeans. Inget mer med det!
Nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen, (som jag skulle gjort för 1 timma sedan) Sedan tänkte jag gå och lägga mig, är faktiskt jätte trött.. Så sov så gott allesammans så uppdaterar jag mer imorgon.. då jag slutar halv 8, wei... Puss! J


I am number 4

Hej på er! Igår uppdaterade jag inget här i bloggen pga att mitt internet här hemma inte funkade, att det alltid ska krångla! Men nu är jag tillbaks igen med ett funkande internet :) Idag mår jag braaaa!
Det första jag gjorde idag var att gå till vårdsentralen, tog blodprov. Sedan gick jag till skolan, gick på två lektioner sedan åtke jag och mina fina vänner i klassen till Stan för att gå på Bio, åh vad jag har kul med mina tjejer! Är så glad att vi funnit varandra ♥ Vi såg I Am Number Four, och den var riktigt bra. Rekomenderar den till er alla, speciellt för er som gillar fantasy, spänning och kärlek! Huvudpersonen i filmen gjorde väl även mycket med sig utseende, så snygg! haha vi tjejer alltså... ;) Vi tog en tidig bio så vi var nästan ensamna i sällongen! Förutom ett par jobbiga grabbar ovanför oss, det var verkligen inte meningen att de försökte få vår uppmärksamhhet... Sånt där är bara fjantigt tycker jag, om man vill något kom fram och hälsa istället? :) Efter bion tog alla tåget hem till sig, och nu sitter jag här och har precis ätit middag. Ska strax slänga mig in i duschen! Plugga lite kanske?... hm, jag har blivit så lat på sistonde. Hoppas ni alla haft en bra dag, puss ! Johanna




Snyggingen!


Farsta centrum

Nu drar jag till farsta och möter snyggingen Johanna Blinke ;) vi hörs senare..
Outfit & facelook :


Malin

2 cool 4 school

Just nu sitter jag i skolan och har lektion :) Idag slutar jag vid 1 och efter det ska jag först hem till mamma och hämta lite grejer och vid halv 4 ska jag åka och möta Johanna i farsta :D Senare ikväll ska vi gå på bio med Danny och Niklas mysigt ! jag sover hemma hos Johanna ikväll också.. Men nu ska jag ha lektion pussshej :)
Malin

Heals

Här är mina klackar som det är iallafall tänkt att jag ska gå i idag,
 WISH ME GOOD LUCK!
Får se hur länge jag orkar för det är en plåga att gå i dessa 12 cm höga klackar med öppen tå..


Min dag

Hej på er sötnosar! Min dag startade väl inte så där super bra.. Men så fort jag kom till skolan blev allt mycket bättre, blir så glad av mina fina vänner i klassen! Ni är bäst ♥ Skoladagen flöt på och nu är jag hemma och sitter och tittar på Top Modell. Ikväll är det dans och vi ska gå i klackskor... vill inte, tycker inte det är särskilt nödvändigt heller men men :) Nej nu känner jag hur humöret sjunker igen, snart snart ska jag träffa mina dansbrudar, hoppas att de kan få mig på bättre humör :) Pusss Johanna.


Godnatt !

Godnatt kära bloggläsare :)
Malin

Bikinitrosor?!

Haha nu undrar ni säkert vad rubriken ska ha med detta inlägg o göra, men jag tänkte berätta en liten hemlis för er! Jag äälskar bikinitrosor, det är bara så otroligt sköna! Kanske dags att byta ut de sexiga spets trosorna mot nårga gamla hängiga bikini trosor... haha! Nej där går nog gränsen men det passar bra som sovtrosor när ingen ser dig! För som sagt, det är för sköna!

haha skämmer jag ut mig totalt nu? Äsch jag bjuder på mig själv :) Jag har precis duschat och känner mig pigg och fräsh, eller..? Snarare trött och slitet, som jag känt mig hela dagen! Ska nog strax lägga mig i sängen och smsa lite.. Och med detta inlägg önskar jag er Godnatt & Sov så gott! :)



Johanna


Min åsikt

Varför ska alltid vi tjejer trycka ner er killar? Överallt finns det en massa regler om hur ni ska göra för att göra en tjej lycklig, regler för att bli den perfekt pojkvännen osv. Det är också väldigt ofta jag ser tjejer skriva ut på t.e.x facebook om hur dåliga ni killar är, hur mycket ni killar playar och strular runt. Även en massa citat som t.e.x "Den som behandlar sin flicka som en prinsessa har bevis på att han är uppfostrad av en drottning", men vi tjejer då? Vi får göra vad vi vill? eller.. Är vi verkligen så perfekta? Jag har själv många gånger sagt, fan vad jag hatar killar och liknande saker, men bara för att en enstaka kille gjort ett misstag ska vi dra ut det över alla killar? Jag tror alla måste lära sig att vi alla gör misstag och det är även de som gör oss till människor! Det här är en sak som jag tycker att vi tjejer ska tänka på, behandlar vi verkligen alla killar rättvist? För jag vet att alla killar är inte likadana, alla killar är inte bara ute efter sex, det finns de som verkligen söker kärlek precis som vi! Men vad menar jag med vi då? alla tjejer? För så är det inte heller, det finns tjejer som är minst lika dräggiga som vi "tror" att "alla" killar är. Det finns tjejer som strular runt och inte bryr sig ett dugg om er killars känslor, det tror jag egentligen att alla där ute vet.. Därför gäller det att aldrig dra alla över en kant, för vi alla är olika och har olika värderingar och tankar om saker och ting. Så nu tycker jag att vi tjejer ska skärpa till oss! Sluta klaga på alla killar, om någon har gjort er något ta upp saken med honom/henne och sluta dra alla över en kant! :)

Lite tankar från mig bara...
Johanna


Är vi verkligen så oskyldiga som vi ser ut?

I think I'm in love with you

Malin

inspiration..

Malin

Ögonbryn?


(dålig bild)
Mina ögonbryn just nu, har låtit dom växa 1,5 vecka och jag hatar dom men vet fortfarande inte vad jag ska göra åt saken.


Fixade och trixade lite med ögonbrynpennan, blev väl inte sådär jätte bra men bättre än innan iallafall.. men att använda mig av ögonbryns penna i skolan har jag ingen ork till så nu har jag nopprat bort halva mina ögonbryn igen för att jag blev sur på dom, haha ... ibland vill jag bara slå mig själv! :(

Någon som har något litet tips till mig ?


J.B

jag dör lite varje gång jag ser en bild på honom åhh han är så jävla fin kolla bara hans ögon ! ♥
Malin

Dagens låt



Gimme That - P square


tatto

Jag funderar på att tatuera mig i sommar men vet inte riktigt vad jag vill göra. Är väldigt inne på att göra ängla vingar eller någon sorts blomma men kan inte riktigt bestämma mig haha ;)
Vad tycker ni är snyggast ?
Malin

Body Shop

 
 
Ett tips till er som vill lukta extra gott!
På Body Shop har det flera serier med goda dofter av body lotion, shower gel, body scrub mm. Jag har hela strawberry serien och älskar dem! De luktar gudomligt gott och sedan är det effektiva också.
Finns i alla olika dofter för alla smaker, men jordgubb är min absoluta favorit.

Johanna


Nicole Andersson

Tänkte tipsa er om min underbara vän Nicoles blogg http://monkeyseemonkeydo.devote.se/. Hon skriver om sin vardag och lite andra saker också så jag tycker ni ska kika in där och stanna där haha :D
Dessutom så sjunger hon grymt bra , tänker lägga ut en låt som är min favorit låt med henne..
Kärlek till dig min fina vän <3
Malin

right now..

Idag var jag i skolan för första gången på en månad så det var kul att träffa alla i klassen eller vi är bara 11 pers just nu för andra halvan av klassen är ute på praktik i 3 veckor :) Jag hade bara två lektioner idag så det var chill. Slutade halv 2 och nu är jag hemma och har precis ätit lite mellis. Vid 7 tiden så kommer pappa och hämtar mig och min bror.
Just nu : sitter och lyssnar på musik och dricker PK livet leker haha ;)
Malin

2 cool 4 school

Kan man nånsin bli 2 cool för 4 school? snarare School is 4 cool, kunskap är makt som ingen nånsin kan ta ifrån oss, så stay in school ;)

Kom precis hem från skolan, ingen speciellt hände förutom att jag var helt galet trött hela dagen, hade även samtal efter och det gick jätte bra :D Gick även hem istället för att ta bussen! Och det ångrar jag inte, det var faktiskt riktigt skönt att gå i vårsolen.. älskar vädret! även om det snöade inatt?!... Men nu är jag hemma och sitter och äter havregrynsgröt med mjölk och lingonsylt, nyttigt och gott. Har även lagt upp ett schema för vad jag ska ta med mig till pappa, blir så mycket lättare så tycker jag! Eftersom att jag har alla kläder hemma hos min mamma, hehe. Måste även hitta en bok att läsa till Svenska, någon som har något tips på en bra bok som kan finnas i skolbiblioteket? Vore jätte gulligt :) Hoppas ni alla haft en bra dag! kram johanna ♥


visst ser det ut som att jag har bruna ögon?
Funttar på att klicka hem ett par bruna lincer i veckan, även några blå om jag hittar den färgen jag vill ha.

Svar på en komentar i förra inlägget som jag tyckte var lite kul, vem orkar ta sig tid att komentar och rätta mina fel stavningar? Jag är inte bäst på engelska och det har jag heller aldrig sagt. Det var mest ett budskap jag ville få fram, men tack fröken ;)

love..


Why can't we just take the easy way out and forget eathother..?
We don't have to make this so diffucult, ore do we?
I don't know, everyting is just so fussy right now.

J


Veckans planer

Måndag
Skola, hem och packa och plugga sedan blir jag upphämtad av min pappa för att sedan spendera veckan hos honom :) Måste även hinna träffa Amanda en snabbis efter skola för att lämna en grej.

Tisdag
Skola, plugg & dans som vanligt med mina fina tjejer!


Onsdag
Skola sedan blir det bio på kvällen med några från klassen!
Kostar bara 60 :- under vardagarna om man har CSN kort ;)

Torsdag
Skola.. sluta 17.30 så ni förstår säkert att det inte blir annat än plugg efter skolan, kanske hinner träffa någon en snabbis, får se hur pigg jag är efter en så lång skoldag.

Fredag
Skola sedan blir det in till stan för en fika med några tjejer i klassen, mysigt! :)
På kvällen tror jag att jag ska träffa en.. kompis ♥


Lördag
Jag ska ha en far & dotter dag med min underbara pappa ♥
På kvällen ska jag träffa min efterlängtade Malin. Miss You Honey!

Söndag
Plugg om vi har något? Ska även träffa min snygga vän Amanda :)

Just nu sitter jag i min gosiga soffa och väntar på att Te't ska bli klart, sitter även och kollar på en film på canal+ drama med min fina mamma & bror. Hoppas ni alla haft en underbar Söndag :)

Kramar johanna

Hår tips!

Skydda håret från solen i sommar
Använd hårprodukter med UV-skydd för att skona det från att bli solblekt och slitet.
Visst kan det bara snyggt med en ljusare nyans på våren och sommaren, men det är bättre att fixa färgen hos frisören.

Gör regelbundna inpackningar
Minst en gång i veckan är det bra att göra en djupvårdande inpackning. Krama ur håret efter schamponeringen och applicera inpackningen från nacken och nedåt. Låt den verka i några minuter medan du exempelvis rakar benen eller ger dig själv en kroppsskrubb. Skölj sedan ur den noga.

Klipp topparna ofta

Se till att gå till frisören var sjätte till åttonde vecka för att klippa håret.
På så sätt ger du håret mer volym och undviker kluvna hårtoppar.

Skölj håret efter bad
När du badat i saltvatten eller klorhaltigt poolvatten är det en bra idé att skölja ur håret efteråt.
Saltvatten gör nämligen håret torrt, och klor kan missfärga blont hår i en grönaktig nyans.

Ät vitaminrik mat
Din kost har också stor inverkan på hur håret ser ut.
Se till att få i dig mycket vitamin B1 (finns i griskött, bönor och havregryn), B6 (finns i potatis, strömming och kyckling), B12 (finns i lever, mjölk och ägg) och E (finns i mandel, rågmjöl och broccoli).

Tvätta två, tre gånger i veckan
Att tvätta håret varje dag sliter på stråna och gör hårbotten torr.
 Försök att tvätta högst varannan dag och använd ett milt schampo.
För att fräscha upp håret mellan tvättarna kan du använda torrschampo. Det suger åt sig överflödsfett och smuts, vilket gör att håret ser fräschare.

Knep för friskt och fräsht hår.


haha en liten rolig grej bara..

Män som spanar in tjejers bröst lever längre och får bättre hälsa, enligt en ny studie :)

Att klistra fast blicken vid en tjejs urringning kan ge dig en örfil på krogen. Men det kan det kanske vara värt – för tittar du regelbundet på kvinnobröst kan du räkna med att leva i fyra till fem år extra, enligt en tysk studie som utförts vid tre sjukhus i Frankfurt.

I undersökningen fick männen titta på bröst i 10 minuter om dagen, något som förbättrade deras hälsa lika mycket som om de konditionstränat i 30 minuter. Forskarna fann att detta ledde till lägre blodtryck, lägre vilopuls och halverad risk för kärlsjukdomar.

Förklaringen, enligt forskarna, är att sexuell upphetsning får hjärtat att slå snabbare och ökar blodcirkulationen.
– Det är ingen frågan om saken: Att stirra på bröst gör män friska, säger Karen Weatherby, studiens författare, enligt TheMedGuru.com.

 

Haha tror ni att detta stämmer eller är det bara bullshit ??

( bild lånad från google )


Malin




fotoshot






söndag

Hejsan allesammans Malin här.. Igår så firade hela våran släkt våran mormor som fyller 70 år , vi hade en överraskningsfest för henne igår. Vi åt middag och sedan hade vi släktfest hemma hos mina kusiner och det var super kul och trevligt , älskar min släkt :) Vi somnade runt halv 5 tiden och vaknade vid 12 tiden och nu på morgonen har vi bara chillat galet. Vi åkte där ifrån runt halv 4 tiden och nu är jag hemma. Är skit trött och seg från idag så idag blir blir det att stanna hemma och bara ta det lungt ska bada lite senare tror jag ;) Jag vet att jag bloggar typ aldrig och att jag bloggar bara vad jag har gjort osv men grejen är att jag vet inte vad jag ska skriva om ?!? har ingen fantasi haha. Känner mig super tråkig men som sagt så vet jag inte vad jag ska skriva om. Johanna har skit bra fantasi och hon kommer på grejer hela tiden vilket är skit bra. Men jag ska försöka att blogga mer och skriva om lite mer intressanta saker.
3 bilder från igår , jag & min underbara kusin Linn.

Min åsikt

Min åsikt om rökning..

Jag har en del vänner som röker/feströker och för mig är det helt upp till dem själva om de väljer att röka eller inte, så jag hoppas verkligen inte att någon tar illa upp av det här nu.

Min mamma och jag pratar ofta om det här med rökning och grupptryck, hon har själv rökt sedan hon var i min ålder och nu efter ca 30 år berättar hon att, att börja röka var det allra värsta hon gjort, för när man väl börjat är det lätt att bli fast och ännu svårare att sluta. Att börja röka handlar inte alltid men oftast om grupptryck, man tycker man är cool eller känner sig mer som "en i gänget"  och det är det som är så dumt, för vad ger rökning för fördelar egentligen? Ingenting, bara en massa nackdelar. T.ex. cancer, man luktar illa osv osv. Jag och mina vänner pratar ofta om det här med att röka, om hur farligt det är och om hur mycket pengar som egentligen går åt. Om man röker 1 paket i veckan och räknar ihop det på ett år blir det en hel del pengar! Och det är pengar som man bara rökt upp, helt onödigt egentligen. Och jag vet att det är inte längre någon idée för mig att säga till mina vänner hur farligt och onödigt det egentligen är att röka, för de vet redan allt det där, det är inte längre någon nyhet som det var då våra föräldrar var unga. Men allt detta tjat om rökning hit och dit säger jag bara för att jag vill hjälpa dom, hjälpa dom att inte fastna i denna skiten. Jag röker inte och har ingen erfarenhet av det här men efter att hört min mamma berätta en massa och jag vet själv hur jobbigt hon haft det då hon försökt sluta så förstår jag verkligen att rökning är riktigt allvarligt och ger stora skador på kroppen, då man till och med kan få cancer och dö. Och då kan man känna, dö för vadå? för några äckliga cigg? Nej, jag är smart och väljer den lätt vägen, för jag har inget behov av ciggaretter och känner att då ska jag heller inte röka.

Nu en fråga till er läsare, vad tycker ni om rökning?

/ Johanna


Rökning

Hej på er sötisar! Nu har jag äntligen lite tid över för att blogga. Igår kväll var jag hemma hos mig och tog det lugnt bara med en kompis, fick även sovsällskap av honom, mysigt :blush: men just nu sitter jag och försöker börja med min No läxa, vi ska skriva om 3 olika energikällor, för- och nackdelar, jag har valt Vindkraftverk, Kärnkraftverk & Vattenkraftverk, så om någon sötnos har lite tips till mig om vart jag kan hitta bra fakta eller vet en hel del om dessa energikällor så vore det jätte gulligt av er att slänga in en liten kommentar :) Jag tänkte att för att göra denna blogg lite mer intressant och inte bara skriva om vad vi gör på dagarna, så tänkte jag att vi kunde ta upp lite olika ämnen här i bloggen och diskutera det, vore det något kanske? I nästa inlägg tänkte jag skriva lite om min egna åsikt om rökning :) Kram så länge! Johanna


Bild från igår.

Sommartid

Ni glömmer väl inte att ställa fram klockan 1 timme inatt? För nu byter man nämligen till sommartid igen, vilket betyder att man förlorar 1 timme under detta dygn.


Tips från mig


För att markera läpparna och få dom att se en aning större ut så är mitt tips till er, Vit läpp penna eller vit kajal, som jag själv använder mig av ibland och jag tycker att det blir skitsnyggt. Måla lite läpp vid läpparnas slut, det ska inte synas för mycket utan är bara där för att markera vart dina läppar slutar, om du vill få en effekt av lite större läppar än vad du har målar du precis ovanför läpparna.

Puss från Johanna


Basic men snyggt

 
Dagens klädsel för er som är intresserad!
Halvkort vitt linne från TopShop.
Blåa jeans från GT.
+ halsband och örhänge.
Basic men snyggt ?

Kom precis hem från Farsta med mammsen, handlade lite mat. Tyvär hann vi inte köpa gymkort innan det stängde så då blir det att åka dit imorgon igen, då tänkte vi också kanske köra ett pass och simma lite, känner att jag behöver komma igång nu! Till "lunch" köpte jag den nya Daim glassen med päron smak, den var faktiskt jätte god! Så den rekomenderar jag stort till alla er glass älskare där ute :)


(y)

Johanna


lördag

Hej sötisar.. just nu mår jag inte så bra, det har inte hänt något eller så det är bara mina hormoner som spökar. Så tror tyvär inte det blir någón uppdatering från min sida idag, kanske senare ikväll. Ska strax åka och köpa klippkort på gymmet med mamma iallfall! jag önskar er alla en bra dag ♥

En sak är säker.. jag ska aldrig bli modell.


såhär känner jag mig idag... ingen vacker syn

ska bli min!


Denna goding ska bli min! och det är nu

Johanna


voffeldagen!


Någon som glömt att det är/var voffeldagen idag?
Det hade faktiskt inte jag! Men för mig blev det tyvär inga vofflor ändå.
Hoppas alla ni andra fick er ett par goda vofflor med grädde och sylt på ;) För visst är det gudomligt gott!?


Ensam hemma..

Amanda tog precis bussen hem, så sysselsätter mig själv med att ta en massa bilder med min dåliga web!


Linn <3

Förlåt att jag inte har bloggat på typ 2 dagar men jag har haft andra saker för mig. Idag efter jobbet så åkte jag hem för att hämta min packning för jag skulle dra in till stan och ta tåget ner till mina kära kusiner :) Kom hit för kanske en timme sen och nu ska vi äta våfflor mums !
Jag ska stanna här hela helgen så jag kommer inte blogga någonting under helgen.. Men jag slänger in ett inlägg när jag har tid.
Hare gött allesammans :)
Malin

fotoshote

Hej på er sötisar :blush: idag har jag varit i skolan, 2 lektioner+morotskaka, så kan jag beskriva mig dag kortfattat haha. Efter skolan tog jag bussen hem för att sedan möta upp Amanda för att sedan bli plåtade! det gick bra :d Nu är vi hemma igen, väntar på att mammsen ska komma hem för att sedan baka PIZZA! Oh vad gott :) Hoppas ni alla haft en bra dag?! Puss Johanna


Imorgon, hahah

beach 2011?

Nu ska jag gå och träna lite, mage, ben och armar! Jag & mamma ska även ut i helgen och köpa gymkort kanske, tror det blir farsta. Då kan man även träna i högdalen och det finns även simbassäng vilket faktiskt är riktigt bra träning :) Någon som har tips till mig vad det gäller träning? Jag vill bygga musklar inte gå ner i vikt eller bli smalare :)



Johanna


Veckans sötis



Kattungar måste vara bland det sötaste som finns!
 Johanna


Grattis!


Idag fyller min gamla "fotbollsvän" 17 år!
Grattis till dig gumman & hoppas att du haft en underbar dag.
Bara ett år kvar till 18 nu!
Tycker att alla tar och slänger iväg en söt kommentar till födelsedagsbarnet på hennes blogg!
http://meelajna.blogg.se/

Johanna


torsdag

 
En dålig webbild på min "outfit".
Militärgräna leggins från Nelly. Vitt linne från GT. Beige kofta med päls från Zara.

Godmiddag? ;) Kom hem från skolan för 20 minuter sedan, slutade klockan halv 6 som varje torsdag, det är kämpigt de! Men idag gjorde jag klart min ler "kanna" & satt även kvar och små Pratade lite med en jätte trevlig och söt tjej som heter Rebecka :) Men nu är jag hemma och är super hungrig! Ska ringa mamma och se vart hon är.. Hoppas att ni alla haft en bra dag! Puss & kram från Johanna :blush:


Justin Bieber ♥

Shiiiit vad filmen var bra ! :D fan den bästa filmen jag någonsin har sett haha.. Finns inga ord som kan beskriva hur jävla bra den var utan ni får gå och se den helt enkelt. Jag , Nella , Julia och Jossan började böla också haha.
Nu älskar man han ännu mer åååhhhh ♥
Slänger in två bilder från ikväll.
Malin

Red

Jag vet inte vad det är med mig och färgen röd! Jag tycker bara det är så galet snyggt. Funderar på att köpa en ny skinnjacka och funderar då på färgen röd? Vore inte det inte hur ballt som helst med en röd jacka till mitt svart hår? Förra året hade de en snygg på BikBok, får hoppas på att det får in lite nya skinnjackor snart! :)
Untitled
Johanna


you are so sweet

Hej på er! Johanna här :)
Har inte skrivit någonting idag pga att jag var med en riktig sötnos efter skolan :blush:, och kom hem för alldeles precis 40 minuter sedan & nu har jag duschat och sitter i soffan och dricker ett glas vatten, är så törstig! Funderar på att lägga mig i min nybäddade säng och lära in lite franska glosor :) Hoppas ni fortsätter att läsa våran blogg! Även om vi är lite halvdåliga på att uppdatera vissa dagar, puss på er! & Sov så gott :)

Nos cœurs essoufflés.
You are so perfect...

Johanna

vill ha!



Blir nog en sväng till stan i helgen ;)

Johanna


In mot stan.

Snart drar jag in till stan för att kolla på Justin Biebers nya film Never say Never och jag är suuuper taggad !! :D får se om jag orkar blogga när jag kommer hem. Kommer hem runt 11 tiden kanske.
Peace and love / Malin

mmmh!

Nu ska jag unna  mig lite fruktsallad, annanas och kärleksmums & sedan ta och se på Desperate Housewifes med min kära mamma! Puss på er :)

Jojjo


Justin Bieber - Never say Never

Juuuste imorgon vid 9 tiden ska jag in till stan för att dra på sverige premiären av Justin Biebers nya film Never say Never och skojja inte att jag är taggad ååhh det kommer bli så galet jävla naajs :D ska dit med Julia , Nella och Josefine :)
Malin

klackskor?

Vi hade dans idag som jag kanske glömde berätta! Så efter farsta tog jag bussen till dansen där jag bytte om, det gick bra :) Men koreografin är inte alls rolig.. modernt? dansar vi just nu, det är inte min grej haha men jag kämpar på :) Och vi fick även reda på att vi ska lära oss gå i klackskor nästa lektion? Och sedan kanske dansa i det, jotjena! Jag som inte ens kan gå i klackskor, tycker det gör alldeles för ont! Jag har kanske använt klackskor 5 gånger i mitt liv, hej kom och hjälp mig! Det kommer nog se rätt kul ut och jag kommer få ont i fötterna! Haha, får hoppas att jag inte bryter några ben bara?!?!

Johanna
 
 
Papparazi bilder! haha, kommer verkligen ihåg denna kväll så väl! Och jag hade så fruktansvärt om i fötterna efter att ha dansat en hel kväll!


bloggar mer imorgon

Orkar inte blogga idag utan får göra det imorgon för just nu har jag andra grejer som jag måste göra :) Juste min kära bror Sebastian fyller 19 år idag så ett stort grattis på din dag brorsan :D
Skriver mer imorgon.
Peace and love M

mini shopping

Hej på er sötnosar! Johanna här :) Har inte skrivit idag för att jag varit i skolan, det var verkligen kul idag! Satt i matsalen och pratade i 1,5 timma.. Älskar mina söta vänner i skolan, ni är bäst och får mig att må så bra! Känner verkligen att jag varit extra glad idag, men jag vet inte varför? och kan inte komma på det heller.. :D Efter skolan tog jag bussen till farsta för att möta Malin, hennes "arbetskamrater" verkar hur snälla och roliga som helst! Vill också praoa :O Vi tog en mysig fika på det nya fiket Expresso House, blev en Oreo kladdkaka & cola, helt ok sådär, men Malin kladdkaka var godare må jag säga! Efter att ha suttit och fikat och pratat lite skit en stund gick vi runt och kika lite i affärerna, blev lite shopping på Bikbok, men det hinner jag inte ta kort på just nu så ni får nöja er med bilder från hemsidan. Inte lika fina på bilderna som i verkligheten men det får duga så länge, kanske lägger in bilder på hur dom sitter senare, om ni vill?

Jeans leggins 399 :-
Örhängen 79 :-

Köpte även puder & puderborste.


smoothie

Sitter just nu i min säng och dunkar musik och dricker världens godaste smoothie :D i min super goda smoothie har jag mango , jordgubbar , hallon , blåbär och vaniljyoughurt mumsi !
Dricker ett kopp te också ;)
Malin

youtube

Sökte på "dancehall dancing" på youtube och då kom dessa videos upp! Åh det verkar hur kul som helst!! Vill också ha detta spel, någon som vet vart man kan köpa det? eller liknande? :D

 
Johanna


Chris Brown- yeah x3


Inte den nyaste låten men jag bara älskar videon & Brown är ju galet snygg!
Jag är riktigt svag för danskillar..

Johanna


Hunk

Robert Pattinson: "Jag såg hemlös ut"
Robert Pattinsson har klippt av sig det ruffsiga håret..
kan inte riktigt bestämma mig om han var snyggare då eller nu,
bilden till vänster gör det inte rättvist, för han är ju för sexig!
 
Han är inte alls den killen jag vanligtvis skulle tycka var snygg men efter att ha sätt Twilight filmerna kan man inte annat än att älska honom, det är något speciellt med honom och hans hemlighetsfulla ögon ;)

Johanna


american

Denna one piece är så jävla snygg !! vill också ha en sån. Det var en kille vi träffade ihelgen som kom dit med denna äckligt snygga one piecen som ni kanske såg på bilden haha ;)
Visst är den snygg ?!?

Malin

21 mars 2011

Det var praktik idag som alla andra dagar och idag var det faktiskt riktigt lungt , gjorde typ ingenting så det var skönt haha :) Efter jobbet så drog jag hem till min kära mamma i kärrtorp och jag har inte gjort något speciellt bara chillat galet. Ikväll ska jag plugga sorligt nog men ibland måste man. Imorgon kommer min underbara vän Johanna Sahlen till mitt jobb och då ska vi fika och bara ha det allmänt mysigt :D det var ett tag vi träffades så det ska bli kul. Efter det så ska jag hem och fira min kära bror som fyller 19 år så vi ska få gäster här hemma imorgon så det ska bli trevligt. Äta lite tårta är aldrig fel eller hur ? ;)
Ska nog gå & lägga mig i badet nu mysigt..

haha fråga mig inte vad jag gör ?
Det var lite bilder från helgen..
Malin

tjockisdag?

Jag har en sådan där tjockisdag idag då jag är sugen på allt som inte är bra för kroppen! Sitter med två chips påsar framför mig som bara skriker om att bli uppätna men jag tänker inte röra en enda av dom! Känner att det blivit allt för mycket av godsakerna i helgen.. Inte bra för kroppen! Funderar på att göra fruktsallad ikväll? För att dämpa mitt godissug.. tror det är lingonveckan på gång.. vill inte! Ibland önskar man att man vore kille :( Idag är jag inte riktigt på humör för att blogga, har liksom ingenting vettigt och skriva. Och hur roligt är det att läsa om min dag egentligen? Hej jag gick upp, gick i skolan, kom hem, plugga. Roligare än så blir det inte! Tyvär. Men imorgon ska jag till Farsta efter skolan och träffa Malin som även praktiserar där! Sedan ska vi ta en fika.. juste slut på det onyttiga hade jag sagt, får väl bli vatten.. haha! Nej jag tänker ta mig en stor fet kladdkaka, gud så gott! ;) Sedan har vi dans klockan halv 6, längtar inte sådär supermycket.. Vill ha tillbaks Angelica! Vilket onödigt inlägg, bara en massa skitsnacka och dumma tankar från mig. Stackars er, haha. Puss! Johanna


One Tree Hill

sitter just nu emma hos pappa och tittar på One Tree Hill på 5an, åh det är så spännande! Just nu håller alla på att dö.. åh jag klarar inte av att se mer! är så känslig haha :( Idag är mina planer att åka till mamma, även plugga lite för att idag har vi fått två nya läxor.. att vi aldrig får ledigt!! Bjuder på dagens klädsel :)
Puss! Johanna

 
Körde på fläta idag :)

duschen väntar

Kom alldeles precis hem från Christoffer, jag & johanna drog dit efter att vi ätit middag. Kände för att hitta på något, så vi drog hem till honom och kollade film. mys :) Nej nu kallar duschen på mig, sedan blir det hopp i bingen för att sova! är trööött. Sov så gott alla sötnosar :)

Puss Johanna

just nu, åh vad min säng ser gosig ut!


mitt rum..

haha så här ser det ut i mitt rum just nu :p måste städa nu eftersom jag åker hem till mammsen imorgon. Hatar att städa blää !

Malin

right now..

Har precis duchat & nu sitter jag i min säng och käkar ballerina kladdkaka åhh dom är ju så himla goda hehe :D Ska nog gå och lägga mig om ett tag för annars kommer jag aldrig orka gå upp. Imorgon blir det praktik som vanligt och efter det ska jag hem till min underbara Mamma i kärrtorp. Det är mina planer under morgondagen :)
Hoppas ni läsare har haft en rolig helg.
smaskens !
Malin

Justin Bieber & Chris brown

Justin Bieber & Chris brown har gjort en låt tillsammans som heter Next to you och jag tyckte faktiskt att den var skit bra. Jag är ju ett stort fan av Justin bieber hehe ;)
Vad tycker ni kära läsare ?

Malin

Next to you

I will stand right next to you and be there for you...
Malin

my angel..

Nu sitter jag i mitt rosa lilla rum och lyssnar på musik kom hem för kanske 1 timme sen. Pappa står och lagar mat nu och det blir grillat kött med pommes mums ! :)
Igår så åkte jag & Johanna hem till Niklas där vi chillkrökade lite med trevligt folk. Vi kom hem runt 3 tiden och vi somnade runt 4 kanske , låg och pratade i telefon med Sebastian ett tag också :) Idag har jag inte gjort så mycket eller jag och Johanna drog ner till sjöängen och tog lite kort sen följde hon med mig till skogås för jag skulle ta tåget hem.
Ikväll blir det att bara vara hemma och chilla. Ni får se bilderna från igår/idag när Johanna har laddat upp alla bilderna på sin data.
Bild tagen för några dagar sedan..
Malin

shh..

shhh don´t say anyting..
Malin

rubrik


Snoop Dogg- Wet

För någon timme sedan gick jag till centrum för att lämna en film, mötte då Johanna & Malin där. Sedan följde Johanna med mig hem då Malin skulle hem till Nynäs, så just nu sitter vi i mitt rum och chillar, käkar chips och lyssnar på musiik. Hoppas ni haft en bra dag! Skriver senare :)
Johanna


@ Johannas place

Just nu är jag hemma hos Johanna och ska snart bege mig hemåt. Jag bloggar när jag kommer hem :)
Snygg tjej !
Malin

multi grain?

Hej på er! Eller ska jag säga Godkväll kanske?! :) Camilla och jag bestämde oss för en myskväll så nu har vi varit nere i centrum och hyrt film, nu laddar vi även med chips, godis och cola här hemma. Mumma!
Vi hyrde The Switch, någon som sätt den? Bra/Dålig? Pappa har även köpte pringels, men Multi Grain.. tyckte dom var helt ok, men föredrar nog dom vanliga ändå :)

 VS.
Vilken föredrar ni bäst?

länkning

Tänke länka er de två snyggingarna Camilla & Jessie's blogg!
Hope you'll like it ;)
http://millaochjessie.blogg.se/


lördag

Tjena snyggingar! Johanna här ;)
Har inte bloggat under dagen idag pga att jag vaknade upp hos Blinke, latade mig medans hos fixade sig. Sedan fick jag skjuss en bit hem av hennes söta mamma! Och sedan har jag bara ätit lite, duschat, smörjt in mig i bodylotion & städat lite i mitt rum. Jag väntar på att Camilla ska komma hit så ska vi leka, hihi :)
Känns som att jag kastat bort hela dagen.. men det får jag ta igen imorgon! Vill shoppa.. hittade precis 3 000 kr i ett kuvert! Rik tjej ;) Hoppas ni tagit vara på dagen bättre än jag! Så hörs vi senare.. funttar på att videoblogga kanske? ska jag?


-igår.


...

what are words if you really don´t mean them when you say them...
/ M

:(

har ingen lust att blogga just nu , mår inge bra pga personliga skäl. Får se om jag bloggar imorgon.
Malin

Chill pill

Nu är jag hemma hos Johanna, sitter i sängen och väntar på att Totte ska fara hit på sin kvast.
Vi tänkte bara ta det lugnt ikväll, inget annat som händer ju? :) Har köpte lite godis och pk så nu ska vi gosa.
Puss på er! kram johanna


Glada tjejor! haha


@Nicoles place

Idag var det praktik som vanligt. Vid halv 3 kom min fina och underbara vän Nicole till mitt jobb för att vänta tills jag slutade. Hon fick sitta och vänta på mig i 1 timme haha ;)
Efter jobbet så tog vi en fika tillsammans i farsta och snackade om allt och ingenting super mysigt. Vi tog sedan bussen till trångsunds idustriområde för att köpa pizza haha jag vet vi är tjockisar men det är nice !
Nu sitter vi hemma hos Nicole och käkar lite godis och chillar galet. Jag blir hämtat runt halv tio tiden så jag skriver när jag kommer hem igen.
kisses and hugs / Malin & Nicole

mot skogås centrum

Ska strax ta bussen till Skogås med Johanna & Josefine, köpa PK! haha :blush:
Sen får vi se vad kvällen har å erbjuda.. tror tyvär inte det blir fler inlägg från min sida ikväll iallafall.
Men se nu till å ha en underbar kväll alla fina där ute! Kram på er & ta hand om er ;)


Puss Johanna.

hemska människor

Det finns så mycket hemskt där ute i världen, så hemska saker vi människor gör mot varandra. Men det här tar nog priset.. Igår visade Busra (en tjej i min klass) mig en video (tänker inte lägga upp den pga att det är så vidrigt och det är inte något jag vill dela med mig av) men jag kan berätta. Det här är alltså inte i Sverige utan i något annat land, tyvär vet jag inte vilket. Men historien bakom videon handlar om en tjej som suttit bredvid en kille i skolan.. och det ger stora konsekvenser i vissa länder, pga religion. Men det dom gör mot den här tjejen är helt absurt, dom kastar henne på marken, hon ligger i bara trosor och tröja. Sedan sprakar dom och slår henne, de kastar även tegelstenar på henne. Hon ligger på marken helt blodig och blåslagen.. efter ett tag verkar hon ha gett upp och hon är medvetslös.. (död). Den som filmer visar även hur stor folkmassa det är som stor runt och ser på, det är säkert flera tusen människor, och ingen gör någonting? Och så som man behandlar henne behandlar man inte ens djur. Dom släpar även runt henne, no feelings at all. Vad är det då för fel på människora? Dom alla borde inte få leva! Jag blir helt galen, får mardrömmar av att tänka att det här faktiskt händer. Så sjuka saker man kan göra för att ha suttit bredvid en kille, det är helt absurt och helt sjukt hela grejen. Mådde dåligt efter att jag sätt videon.. det är därför jag heller inte tänker visa den för er. Men det kanske är några som sätt den?. Var bara tvungen att få ur mig detta.. blir helt stum

Johanna

Snö?

Jag blir galen, jag som gått och varit glad hela veckan pga att våren är på väg men nu snöar det! Och har hört att det ska bli 10-15 cm snö redan idag... Kan det aldrig sluta snöa? Börjar bli less på det här...

Men jag tänker inte deppa ihop pga av vädret för ikväll ska jag träffa min vän Blinke! Miss you ♥
Får se vad vi hittar på, men det blir säkert något roligt.. för med henne har man alltid kul! :)

Min dag har bestått som alla andra vardagar: SKOLA. Hade bara två lektioner idag, skönt det! Fikade även med lite morotskaka och te innan sista lektionen, gott! :) Hände inget alls speciellti skolan förutom att vi fått en ny franska lärare.. och jag är inte nöjd! Känns som att jag kommer tappa mitt intresse men en sådan opedagogisk lärare som vi fått.. vill ha tillbaks våran förra! Hon var bäst.

Bjuder på dagens klädsel:
 


favorit låt just nu


Katy Perry- E.T

Johanna


så vacker..

Innan ni lyssnar på låten vill jag att ni läser detta och tänker på det under låtens gång..
I videon får man se när killen som sjunger friar till sin tjej.. 1 år senare är hon med om en hemsk olycka.. Man får även se henne före och efter olyckan. Nu har dom varit tillsammans i 8 år. 
Han sjunger om henne så fint att varje gång jag lyssnar på låten börjar jag gråta, det är så hemskt hela historien. Tänk att det finns så fina människor där ute, tycker vi alla skänker en tanke till dem ♥


Johanna


Ke$ha


På msn's hemsida blir Ke$ha hånad för hennes "tant bikini" .Men komigen, lite smak får man väl ha Ke$ha?
Tycker även hon borde välja en bikini som passar henne kropp bättre.. den där bikinin framhäver inget bra alls.
Eller var tycker ni?

Johanna


Red lips

Jag tycker att röda läppar är skit snyggt på tjejer :) jag har själv haft det någon gång men jag känner mig så obekväm i det sen tycker jag det är pinsamt att ha det fråga mig inte varför haha. Jag skulle vilja börja andvända för det är verkligen skit snygg !
Malin

kenza

Det finns en människa som jag tycker är så jävla snygg som är typ perfekt och det är Kenza. Hon ser så äckligt bra ut håller ni inte med mig ?!? :) jag tycker iallafall hon är grymt snygg. Hon har skit bra klädstil för del delen också..
Malin

Toooorsdag

Förlåt att jag inte har bloggat någonting idag men har inte haft tid. Direkt efter jobbet så mötte jag upp min underbara vän Johanna blinke , vi drog hem till henne och chillade lite senare så drog vi hem till Sebastian där vi chillade galet och myste lite haha ;) Vi var hemma hos han till typ 7 för då skulle han dra på träning så jag och Johanna skulle ta bussen till trånkan men då missade vi den precis haha så typiskt så vi satte oss vid edbos busshållsplats och snackade lite :) Jag tog 19.39 tåget mot nynäshamn så nu är jag hemma och har precis duchat.
Såg att Johanna har uppdaterat mycket idag vilket är skit bra !
Jag vet att jag typ suger på att blogga men jag är mycket med mina kompisar och då blir det så att jag inte hinner blogga osv sen vet jag inte vad jag ska skriva om förutom vad jag har gjort på dagarna HJÄLP MIG !?!?
vad tycker ni vi ska blogga om ? kom gärna med förslag :)

Älskar dig min fina vän <3
Malin

tvångstankar?

Tvångstankar eller bara en dålig vana?

Jag tvättar håret varje dag
.. jag vet att det sliter som bara den på håret och att man inte behöver tvätta håret mer än 3-4 gånger i veckan egentligen, men det är bara ett måste för mig. För det första blir håret fettigt.. vilket kanske jag inte syns lika mycket pga att jag har mörkt hår men det är jag själv som får ska man kalla det tvångstankar? Mår dåligt, känner mig äcklig och ful.. haha

Jag nopprar mina ögonbryn varje till varannan dag,
det här är ett skäl till att mina ögonbryn bara blir mindre och mindre, men det är något jag bara måste göra känner jag! Men nu ska jag försöka bryta denna dåliga vana.. försöka inte noppra dom på ett tag och låta dom växa ut, hur fullt den än ser ut nu så måste jag det.. har knappt några bryn kvar.

Jag tvättar? min öron varje dag,
det här är iförsig kanske inget farligt? Men det är något jag alltid måste göra! Känner mig smutsig annars även om jag inte är det. Och sen är det så galet skönt också!! någon annan som tycker som jag? eller är jag bara galen.. haha :blush:

Johanna



svar på fråga

Anonym om frågestund:
Hur ska en kille vara klädd i sommar? ;)

Oj det finns så mycket snyggt för killar att ha på sig och ni är egentligen snygga i det mesta!
Men här är en bild som jag tyckte var en riktigt snygg sommar klädsel :) eller det kanske var den galet snygga killen som gjorde allt.. ? ;) Men ett par snygga shorts, jeans shorts eller någon färgglad färg funkar alltid! Sedan några snygga tishar med tryck på, det är också riktigt snyggt med vita tröjor/linnen/t-shirts på en snygg solbränd kropp :) En sen sommarkväll kan det vara fint med en stickad vit tröja över :)


Johanna

Inspiration

Jag får sådan stor insperation från min favorit bloggare Tyra! Älskar hennes stil och jag skulle nästan göra vad som helst för hennes garderob & sen är hon ju galet snygg också!
Dör lite för skorna på första bilden.. hehe
 
 
 


Johanna


Dagens klädsel

Åh nu skulle jag så gärna vilja ha en systemkamera, älskar att fota saker men det är inte ofta man gör det då bilder lätt blir lite oskarpa och de har inte riktigt den kvaliten jag vill ha då man tar dom med en vanlig digitalkamera.. men men det här får duga, dagens klädsel:


Inget speciellt,
men piffade upp denna halvtråkiga klädsel med ett guldhalsband från H&m och en guldring från Ginatricot.

Någon som fallit mig i smaken är färgen Beige! precis som tröjan jag hade idag, tycker att den färgen passar så bra nu till våren och det finns så mycket man kan piffa upp den med :) Tycker även färgen är så snygg till mitt svarta hår.

Johanna


Tips från mig



Pappa kom upp med Mucoangin till mig för ca 5 minuter sedan, och min hals + tunga är helt avdomnade, lite små läskigt men den hjälper verkligen! Känner ingenting av mitt halsont längre, hur skönt som helst.
 Så ett tips till er alla med halsont! Den hjälper verkligen :)
Finns att köpa på Apoteket.


somna med huvudvärk..

Somna med huvudvärk och vaknade med halsont! Känner verkligen att jag har haft flyt idag.. eller inte.
Är på dåligt humör, skit trött och halsont .. vilket jag haft hela dagen. Det här är verkligen inte min dag känner jag! Måste ha vaknat på fel sida idag.. Skolan gick på som vanligt, ingenting speciellt hände, och jag slutade vid halv 6. Men nu är jag hemma, ska proppa i mig massa halstabletter och hoppas på att det blir bättre! Hoppas verkligen inte jag blir sjuk :( Sedan måste jag bli klar med min hemtenta.. vilket jag aldrig kommer bli, känns det som. Just nu skulle jag behöva en uppmuntrande vän i närheten som gav mig lite kraft att orka! skit dag...

Johanna

 
Bjuder på två bilder från stadsvandingen i tisdags.
Jessie, camilla & jag ♥


sooova is underbart

Nu ska jag snart krypa ner under mitt gosiga täcke & sova. Asså sova är så jävla underbart haha jag älskar att sova det är typ det bästa som finns ! :D
viiiii höres imorgon underbara läsare pussar & kramar från mig / Maliiiin

Man kan inte alltid vara snygg eller hur ?!? ;)

Till min älskade vän Johanna sahlen

Jag ville bara säga att du betyder så otroligt mycket för mig hjärtat. Du är en helt underbar person som alltid får mig på bättre humör. Tack för att du alltid finns vid min sida och att du alltid ställer upp för mig.

Jag älskar diiiiig bebi ! :D

 

/ Malin


Malin svarar

Meron om frågestund:
Hur gamla e ni ? :p

Svar : Vi båda är 16 år gamla och ska fylla 17 år :)


johanna svarar

Postat av: Erika
Går det några snygga/söta killar i er klass? isåfall vilka? ;)

Svar: Ja det gör det!.. Men nämnar inga namn ;) hehe..

glammigt värre

Glammigt värre en onsdagskväll..!
 
mjukisar & betty boop tröja, qute huh?


tjoooobre :)

Hej på er , Erika häär :)
nu är jag och malin hemma hos mig och chillar galet, dricker pk och dunkar musik ! :)
Idag har vi vart i farsta och ätit påå donkeeeen  , mumma :)
sen gick vi runt en liten stund i farsta och sen tog vi bussen hem till mig och sen dess har vi bara chillat gaaaaaalet :)
nu står malin och shakar framför spegeln ;)

Jag och malin igår (a)

Svar på 1 fråga.

Filip om frågestund:
Vilken är eran favoritlåt, vad brukar ni trösta er med om ni är ledsna ?:)<3
Svar : Min ( Malin ) favoritlåt är just Britney spears nya låt " Till the world ends " :)
mina kompisar finns alltid där för mig om jag mår dåligt eller är ledsen.

Kram på dig :)



ögonbryn

Ögonbryn är något som kan göra hela ansiktet på en människa och just nu är jag väldigt "onöjd" med mina, vet inte riktigt vad jag ska göra.. jag har väldigt smala ögonbryn från början men nu har jag lyckats noppra bort dom nästan helt. Jag gillar heller inte att måla mina ögonbryn vilket jag gör nu.. vill ha naturliga fina ögonbryn som "alla andra" ! Alla passar i olika, smala, tjocka, mörka, ljusa. Men det är svårt att veta vad "just jag" passar i, det gäller väl att pröva sig fram.


Här har vi en tjej med snygga ögonbryn!


fashion insperation









Johanna


svar

Postat av: sanna
vilka skolor går ni i? :)

Svar: Jag (Johanna) går på Östra Gymnasiet som ligger i Skogås där jag bor. Malin går på Plusgymnasiet som ligger i Liljeholmen :)

hiss och diss?



Den underbara solen!
Jag känner själv hur mycket gladare och piggare jag blir när solen är framme, nu märker att våren är påväg .. vilket betyder, snart sommar!

Vänner
För vad vore vi utan våra vänner? Det är dom som får oss på bra humör, stöttar oss, tar hand om oss när vi är nere och alltid finns där för oss. Älskar mina vänner och det hoppas jag att dom vet :)

Musik
Musik får mig alltid på bra humör! När jag känner mig lite nere lyssnar jag alltid på någon bra och glad låt så blir jag genast på bättre humör igen. Det är ganska sjukt att det är så..



Läxor
Usch! Vem skulle inte dissa läxor? Säg mig.. någon.
Läxor läxor läxor.. känns som att det enda jag gjort denna vecka är att plugga och det är ingen kul kan jag säga er.

Folk som tror att dom är bättre än alla andra
Sånt gillar vi inte heller! såna som går runt och tror att dom är så överlägsna och skiter i någon annans åsikter. Här ska man visa respekt och lyssna på andra! annars kan man skita i att få någon som helst respekt tillbaks!


music in my ears


Paper Loving- Chris Martin

Johanna


svar på komentar

Milla Grönis om frågestund:
Varför är jag då bra? :) nejdå haha men min fråga är: vad är erat favorit pogram? Vad gillar ni mest att göra på helgerna? Vad gillar nu mest sommar eller vinter, singel eller förhållande? Och min sista frååååga: varför är ni så himla snygga? :D puss på er

Svar:
Haha ja det är en bra fråga du Camilla! :D
Jag har faktiskt inget direkt favorit program, om helgerna gillar jag att ligga hemma och lata mig och att umgås och ha kul med mina vänner! :) Definitivt sommar. Oj jag vet inte, den där var svår! Förhållande är alltid mysigt men att vara singel är inte alltid så dumt heller, båda! :) födda så kanske? haha! Puss på dig med :)

Ch om frågestund:
vad gör ni två om tio år? :P

Svar:
Oj det vet jag faktiskt inte, men jag hoppas på att jag är lycklig! Och har en underbar familj med två små söta barn :)

ronja om frågestund:
johanna, varför är du så himla söt ? blir aviiiis.
nej på riktigt, jag undrar vart du köper dina kläder för dom är galet snygga :D <3

Svar:
Du är söt!!!
Taack! Jag köper mina kläder på väldigt olika ställen bland annat h&m, zara och bikbok :)
kram på dig!

WA om frågestund:
Är ni "på g" med nån nu?

Svar:
You'll never know ;) mer säger jag ej..

AG. om frågestund:
Gillar ni min mage :P

Svar: Haha Självklart!

Johanna


home

Hej på er! Sitter just nu i mitt nybyggda kök & dricker Chai te, börjar bli riktigt snyggt här hemma! :) Sitter även på min pappas tjejs datorn pga att min data vägrar ansluta sig till vårat internet.. hm måste fixa det! Idag var det skola för min del, hade Engelska nationella på morgonen.. gick väl sådär, pratade på iallafall! haha, sedan var det Franska, efter det fick vi 3 timmars rast.. inte så värst kul, blev både trött och på dåligt humör. Sedan var det Naturkunskap prov kl halv 3, det gick bra för er som bryr er? ;) Och nu är jag hemma! Ska sätta mig och försöka göra klart hemtentan, bara 2 dagar kvar nu! Hjäälp.. Bäst att jag sätter igång nu :) Min dag kommer alltså bestå av PLUGG.. Men snart är det helg och då ska jag träffa mina fina vänner! :D

Kram Johanna.

En bild från igår, haha tyffingar!

Läsare..

Fortfarande bara 2 frågor på frågestuden några inlägg under?
Kom igen nu ni kan bättre!

Var inte blyga.. eller är vi så tråkiga att ni inte vill fråga något? hmm..


träningsvärk?

Jag sitter här med världens träningsvärk? i bena efter allt gående idag, vi hade nämligen tema dag i skolan då vi skulle till gamla stan och kika runt på olika byggnader bland annat Kunga Huset & Storkyrkan! Det började bra, var pigg och på bra humör, men sedan blev det kallt i min tunna skinnjacka och mina händer frös till is, då var det inte lika roligt längre även om man hade roliga klasskamrater vid sidan om! :) När vi var klara att gå "statsvandringen" drog jag och några till i klassen till stan och åt på donken!! hehe tjockisar ^^ Sedan åkte vi tillbaks till Gamla stan igen för att mötas utan för Sveriges Riksdag, där var man tvungen att gå igenom säkerhetskontroller vilket var lite små läskigt, har aldrig riktigt gillat det! Ni vet när man måste göra det på flygplatser? Känner mig alltid så skyldig då, haha normal tjej!?. Sedan blev vi guidade av en tjej, hon  visade oss runt vi fick också se på när ett förslag argumenterades i den stora riksdagssalen, det var roligt och se hur allt verkligen ser ut och fungerar men det vart lite små tråkigt, eller inte lite.. ganska mycket! Slutade vid 3, då följde jag jesper & jessie med Camilla för att köpa nytt löshår vilket hon aldrig köpte.. sedan bar det av hemåt! Jag hann bara plugga, äta, byta om sedan bar det av till dansen! Idag hade vi våran riktiga lärare då hon blivit bättre i sitt knä, fick pröva på lite "moderna dans" eller vad man ska kalla det? vilkt jag redan dansea och tycker inte är sådär jätte kul heller men man lär sig alltid något nytt och det är de som är det bästa :) Nu har jag precis ätit lite Sushi med mamma och sitter i soffan och klagar på hur trött jag är och hur ont jag har överallt.. Nej nu kan jag inte sitta här längre måste nämligen packa min väska för sedan ska jag till min pappa :)

Nu blev detta ett väldigt långt inlägg men hoppas ni orkar läsa! Kraam.

Johanna


Bjuder er på en grym låt så inte läsningen blir lite långtråkig! Enjoy


Dance..

Idag på dansen så började vi med en ny koreografi så det var roligt. Vi dansar dancehall , man skakar rumpa och andvänder mycket höfter osv så det är skit kul. Jag kom hem för ca 40 min och nu ska jag hoppa in i duschen :)
Saknar mina mongokompisar </3
Malin

Tidsinställt inlägg

Nu sticker jag iväg till Praktiken i Farsta. Jag praoar ju på Brothers & Sisters , det är faktiskt kul att praktisera där skit sköna människor som jobbar där också så det är bra :) dom tar emot prao elever så ni som behöver en plats att praktisera på kan ju gå dit och fråga. Det är ju inte säkert att dom kanske kan ta emot er men det skadar ju inte att fråga eller hur ;)
Puss & kram / Malin
En bild då jag hade "långt" hår , klippte ju mig sedan kort och jag är super nöjd :D

Nu börjar jag bli trött...

Nu ska jag snart gå & lägga mig känner att jag börjar bli lite trött. Imorgon är det dans efter jobbet så jag kommer inte kunna blogga förens runt 9 tiden imorgon. Så vi höres imorgonkväll.
Peace and love / Malin
Min älskling ♥

frågestund

Nu har ni chansen att fråga vad ni vill! Vilket ni säkert ändå inte kommer att göra.
Inga frågor är för dumma :)


läxor dödar mig

Uuucsh vad jag är på dåligt humör just nu! & allt pga den där jädrans hemtentan, nej nu skiter jag i det här och går och färgar håret istället!!! Efter det blir det sängen och sova. Godnatt!

Johanna

 
Just nu.. blandade känslor?!


Måndag 14 mars 2011

Idag stannade jag hemma för jag sov sjukt dåligt inatt så när jag vaknade imorse så var jag helt slut orkade inte röra på mig eller någonting så då bestämde jag mig för att stanna hemma idag och sova ut. Jag somnade om och vaknade vid 12 tiden super skönt att sova ut :) Idag har jag inte gjort så mycket , har kollat på sagan om ringen , suttit vid datan , lyssnat på musik osv. Vid 4 tiden kom min kära pappa och hämta mig och min bror. Så nu är jag nere hos pappsen i Nynäshamn. Ikväll ska jag gå och lägga mig i tid för annars kommer jag aldrig orka gå upp imorgon.
Hur har eran dag varit ?

Just nu osminkad & mjukiskläder :)
/ Malin

blow


..

sometimes it feels like I never knew you..
The Girly Girl Corner

Johanna


min bebis

  
Ligger i soffan med min lilla bebis! Har haft henne i många år nu och jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra om hon förvann.. är jag töntig nu? hih. Jag har haft katter i hela mitt liv och när våran förra katt dog blev jag så ledsen, det var iförsig många år sedan nu men jag tror jag skulle bli lika ledsen idag som då.. När man har ett husdjur blir det som en i familjen & jag har alltid älskat djur.
Love you bebis ♥


Home

Äntligen färdig med skrivningen och nu är jag hemma och sitter och myser i soffan! Tycker att jag förtjänar det efter att ha suttit i en sal med ca. 70 elever och skrivit i 2 timmar.. Det gick helt okej men vågar inte hoppas på vg.. eller gör jag? hmm.. Jag tror att dom flesta av er sitter i skolan och jobbar just nu, men det jag inte jag! (skadeglädje) ! Imorgon blir det ingen skola för mig heller pga att vi ska till stan och vandra?! Men det blir säkert kul när man har sina fina klasskompisar med sig! :) Nu ska jag krypa ner under min filt och slå på tvn och bara vara, puss på er.

Johanna

Ps. Jag hoppas Malin har det bra på sin praktikplats och att dom inte kör med henne! Puss på dig finaste ♥

 
Ser även ut som ett troll i håret idag! haha


Dagens outfit

 
 

Johanna


Svenska skrivning

Precis som rubriker säger så har jag svenska skrivning i 4 timmar imorgon bitti.. känns sådär, men jag har ändå suttit och pratat med mamma en stund om vad jag kan tänkas ta upp, inledning, utredning och slutsatts. Vi ska nämligen skriva om mobbning.. tycker ioförsig att det är ett ganska bra ämne att skriva om och det är en sak jag tycker ska uppmärksammas mer i skolan :) Nej nu ska jag gå och smörja in mig med Bus sedan blir det sängen.



Natti natti & dröm sött ♥
Johanna


Godnatt

Nu ska jag gå & sova så jag orkar upp imorgon. Imorgon ska jag ner till min kära pappa som bor i nynäshamn trevligt :) Så vi hörs imorgon när jag har kommit ner dit.
Puss och godnatt :D
/ M

Eric Saade - Masquerade

Han är så jäääävla snygg gosh !!!
/ Malin

Chocolate face

Sitter just nu i soffan och lyssnar på en massa uppmuntrande musik! Tänk att musik kan påverka en så mycket.. Sitter även här i choklad ansiktsmask, har precis duschat, rakat bena osv så nu känner jag mig extra fräsh! Ska även ta bort mitt gamla nagellack och smörja in mig i jordgubbs bodylotion :)
Har inte alls hunnit med alls mycket plugg idag och inte träning heller för den delen, ååh... illa illa! Det går utför här, allt pga den jädrans hemtentan i So blir helt nere bara jag tänker på den.. har skrivit 1 sida och ska ha skrivit 2 till, till på fredag.. hej kom och hjälp mig!
det var det jag hade på hjärtat just nu.. puss på er :)

Johanna

haha vilken vacker syn..


toyfriend...

Come baby and be my toyfriend let me play whit you...
/ M

bästavän..

12 år tillsammans världens bästavän.. Du betyder allt för mig. Älskar dig min underbara och finaste bästiiis !
( Klicka på bilderna för att se dom större :) )

Pictures again..

13e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


Min mamma, du är det finaste jag har!
Älskar dig mest i hela världen ♥

14e bilden
: En bild på en tid du saknar.


I somras.. var så lycklig

15e bilden
: En bild från i somras.


hahah söta!

Lördag..

Igår drog jag och mötte Johanna i farsta. Vi satte oss ute i solen och chillade galet , det var så jäkla underbart väder ute igår lovely , man känner verkligen att våren är påväg ♥. Sedan drog vi hem till Johanna för att fixa oss. Vi bestämde oss för att dra till en killkompis som hade fest , det var så jävla kul igår och vi dansade HELA kvällen haha så nu har jag ont i hela kroppen ;) Men det var iallafall en lyckad lördagskväll med andra ord. Runt halv 4 tiden kom Sebastian och hämtade oss så snäll som han är :D Vi somnade runt halv 5 tiden och vaknade klockan 11 idag.. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt för är lite trött och seg från igår hehe. Ikväll ska vi äta pizza till middag mumsiii !
Slänger in lite bilder från igår :)
Peace and love / Malin

Friends..

Man kan aldrig lita på någon till hundra.. för när man minst anar det kan dem hugga dig i ryggen.
Skit snack finns överallt, vart man än vänder sig kommer den alltid att finnas där.
Det är de vi människor lär oss leva med.. men varför måste det vara så för?
Är man vänner tar man hand om varandra, vill alltid varandras bästa & finns alltid vid ens sida i alla lägen.
Men när vet man att man hittat en äkta vän?..
Det hela är ett givande och ett tagande, ger man och inte får någonting tillbaks är det ingen jämnställdhet och en sådan vänskap faller lätt..

Johanna


Shopping & ångest..

Är ni som jag? Får ångest efter att ni shoppat? haha det känns både bra & dåligt, bra för att jag får på ökning i min garderob och dåligt för att jag slösat 1 100 kr bara denna vecka.. Har får ni iallafall en liten titt på det jag köpte ;)


Hårfärg, behövligt!
Jag färgar aldrig mitt hår utan jag kör på toning, vilket inte sliter lika mycket på håret.


Mysig cardigan.

 
Ett vitt stickat linne & ett ur snyggt halsband.

 
Magtröja!
 Snygg till ett par ljusa shorts och en massa smycken i sommar ;)

Johanna


Länkning

Tänkte länka mina vänners nystartade blogg, Lovar ni kommer gilla den! Två snygga tjejer med humor som aldrig kan vara seriösa! Haha Enjoy ;) http://kuksjuk.blogg.se/ 

Här har ni dom!


farsta centrum

Nu åker jag till farsta centrum en snabbis med min mamma, ska köpa hårfärg bland annat :)
Ni får ha en bra dag! pusss


At the moment
skiter i sminket idag

Pictures

Godmorgon :) Vaknade vid 10 och sitter just nu och väntar på bröd som ligger i ugnen, mums!
Eftersom att min "lista" med bilder aldrig vill ta slut så bjuder jag på flera bilder samtidigt.
Johanna

9e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.



10e bilden
: En person som du vill vara med.

saknar dig! barndomsvän.

11e bilden
: En person som är snygg.

Visst är hon snyyygg! Världens finaste Camilla :)

Godnatt

Nu tänkte jag gå ner till min underbara säng och få mig en god natts sömn, sov gott alla läsare! Puss

Dagens planer: (kl är över 12)
- Sova!
- Farsta en snabbis
- Plugga
- Träna
- Duscha
- SOLSIDAN!
- Sova

Rolig Söndag...

trött chey!

Underwear

Jag älskar små söta underkläder, gör inte ni? Särskilt er killar! Hur sexigt är det inte med en snygg tjej i snygga underkläder?


 
 
 
 
 
Dessa trosor är från Nelly, har själv beställt hem trosor därifrån och dom sitter jätte bra på, dom är något små i storlekarna så om du är mellan t.ex. xs-s välj s. Jag som själv är xs kan ha både xs & s :)
Johanna

kli i fingrarna

Har lust att beställa hem dem allihop..


 


 
 


 
Im in love -
from: http://nelly.com/

nelly.com?

Jag sitter inne på Nelly och kollar runt på lite olika klänningar men hittar absolut ingenting, är det nelly som totalt misslyckats denna gång eller är det bara jag som är kräsen? Hittade iallafall en skönhet, men den satt inte bra på modell vilket kan ha stor betydelse, men den är säkert mycket finare i verkligheten :) Kanske ska beställa hem..?

Johanna

home sweet home

Förlåt för dålig uppdatering! Men nu är jag hemma igen och har all tid i världen att blogga :)
Vid 8 åkte jag ner till Skogås för att möta Malin & Johanna, de åt sedan satt vi där ett tag och pratade, sedan var det tänkt att vi skulle hem till någa killar som bodde ganska nära mig, så jag valde att gå hem istället pga att jag inte var på humör för det. Så nu är jag hemma och sitter och myser med min mamma i soffan, Melodifestivalen går på tv, har ni någon favorit? Min är nog Danny! En riktig partylåt :) Nu vann Eric Saade hm vad tycker ni om det? Känns lite sådär att han ska representera vårat land, men det kanske går bra? Det är bara att vänta och se.
Kram på er!


Johanna

Nu drar jag till farsta..

/ Malin

Godmorgon

Godmorgon!
Vaknade vid halv 2 idag, oupsi! Men nu tänker jag inte sova bort denna underbart soliga dag någon mer, men plugga måste jag göra.. inte alls roligt en lördag, men ibland är det sånt som måste göras. Åt precis frukost med min mamma och just nu sitter hon ute och solar.. funderar på att göra henne lite sällskap och ta vara på solen när den väl är här :) Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!

Johanna


bjuder på den, hahah ;)


Chester see - God Damn You're Beautiful

Det gör ont att veta att det aldrig kan bli vi igen...
/ M

one song..

Det här är en låt som fastnat på min trummhinna! Brukar inte lyssna så mycket på Justin Bieber (som sjunger låten) men den här låten tycker jag faktiskt är riktigt bra. Enjoy!
Johanna


Love me- Love me say that you love me
Fool me- fool me oh how you do me
Kiss me- kiss me say that you miss me
Tell me what i wanna here


movie night

Nu är jag hemma igen & sitter i min stora soffa inlindad i en mysig filt, hihi mysigt!
Tror inte jag sitter uppe särskilt länge till så jag önskar er en god natts sömn :)

Hos Christoffer tittade vi på Sunes sommar, haha älskar Håkan! så sööt, sedan bestämde jag att vi skulle titta på Greace, älskar den filmen :) Vid halv 1 kom min underbara mamma och hämtade mig, du är bäst!
Det var min kväll det, hoppas er kväll var lite mysig/trevlig som min :)
Godnatt - Johanna.
 
Mitt humör just nu: Busig & glaad, hihi.


00.17

Tjaaa Mallan här.. Jag åkte och mötte Johanna & Matilda i skogås , vi gjorde typ ingenting utan vi gick runt lite i skogås och snackade lite skit haha vilket liv vi har ;) Jag tog 23.09 bussen hem och nu ligger jag i sängen och chillar och kollar runt lite på datan. Ska snart gå och sova för är skit trött. Jag skriver när jag vaknar imorgon :)
Love / M

12 över bussen..

Tar 12 över bussen från mig haha jag var lite seg så jag åker nu istället ;) puss
'
haha drivbild !

drar ut

Nu ska jag fixa mig lite snabbt, byta kläder osv. Sedan åker jag och möter Camilla, och vi drar vidare till Christoffer. Puss på er! Johanna

Bild från i somras, du är så vacker min vän.


Fredag...

Nu åker jag mot skogås för att träffa Johanna & Sebastian.. Skriver när jag kommer hem kisses / Malin

tom&jerry kex

Jag sitter i soffan just nu efter att ha ätit en god middag! Kött med ris och en massa andra tillbehör.. mumma!
Tänkte bara önska er en trevlig kväll! Får se vad jag gör ikväll... blev inte riktigt som planerat.


Jag & mina kex, hihih


bilder

6e bilden: En person som du saknar.

Min vackra vän amanda!

7e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

världens bästa vän

8e bilden: En person du kan berätta allt för.
-


...

People close there eyes just not to see the bad things in people, but mine has always been open, im just don't say anything.. but im tiered of this. It's just bullshit..


korthårig!

haha nej så kort blev det inte, klippte ca 1 dm, men det behövdes verkligen och det växer snart ut igen! När jag är "korthårig" tycker jag själv att jag ser så lite ut.. funderar på att köpa löshår?. Såhär blev iallafall resultatet:


Jag blev nöjd med resten av håret iallafall! Det här är bara längden.


School

Just nu sitter jag i skolan, börjar med Företagsekonomi om 1 min för att vara exakt. Efter skolan ska jag klippa mig, så skriver när jag kommer hem. Jossan hälsar! ;) Puss
Johanna

frisören

Japp, imorgon ska jag till friösren för er som ville veta det :) Ska klippa av mitt hår, ååh.. haha men det är för mitt allra bästa, det är alldels för slitet just nu och topparna går av på mitten efter allt jag utsatt mitt hår för, aj aj.. så just ni sitter jag och sörjer mitt hår till tusen! Men som tur var växer mitt hår som ogräs ;) Ska faktiskt ta och träna lite nu! Benböj, utfall och situps. Önska mig lycka till! Efter det en skön dusch, ansiktsmask, raka bena, skrubb osv osv.. Känner att jag behöver det :)


Jag just nu :) puttinutt

kärlek vid första ögonkastet ?

Kära läsare tror ni på kärlek vid första ögonkastet ? vet att ingen kommer svara men kom igen vi vet ju att vi har folk som läser våran blogg så SVARA gärna haha :)
Själv tror jag inte på det för jag tycker det känns falsk att säga att man är kär om man bara har setts en gång men alla tycker ju olika..
Peace and love / Malin


skönhetsoperationer

Skulle ni kunna tänka er att skönhetsoperera er?
Här är två bilder på Megan Fox före och efter hennes näsoperation, hon var jätte söt innan men jag måste faktiskt säga att hon blev snyggare efter. Operationer är väldigt dyrt och kan gå snett men jag har ingenting emot det och skulle själv tänka mig att operera mig, men jag lägger hellre mina Pengar på annat!
Men om jag hade Pengarna hade jag nog ändå övervägt det..

Tog bilden från http://isabelles.nu/

Johanna


Malin här..

Idag var det ju praktik som vanligt , slutade vid halv 4 och då åkte jag in till stan för att köpa kavajen som jag la undan igår. Efter det så åkte jag tillbaka till farsta för att möta upp mammsen , vi skulle gå runt och kolla lite och ta en fika tillsammans myspys.. Påväg hem så köpte vi med oss sushi till middag och fysatan vad det är gott love it !
Ikväll ska jag bada och ta hand om mig själv , måla naglar , raka benen , ansiktsmask osv.. Ska gå & lägga mig ganska tidigt idag så jag är utvilad tills imorgon för då är det FREDAG wiiihooo helgen är här haha !!
Aja nu bablar jag bara men jag slänger in ett/flera inlägg ikväll..
Jag & min älskade mamma , love you ♥

kan storbloggare kan jag?

Hah, Absolut kan jag! Tog denna från Dessies blogg, gillar såna här små tester. Och eftersom att ni inte frågar något eller vågar fråga så kan ni få svar på era frågor utan att ens behöva fråga, smart va? haha.
1. Är du singel? Ja.
2. Är du lycklig? Jadå.
3. Är du uttråkad? Lite kanske.
4. Är du ledsen? Inte just nu :)
5. Är du italienare? Nej.
6. Är du gravid? Nej.
7. Är du full? Nej.
8. Är du en cooling? Självklart ;)
9. Är du från Irland? Ja..eller? nej.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? De har aldrig varit gifta så nej.

Skit

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej.
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja..
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnat? Ja.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja..
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Aa.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Om han/hon är hemlig kan jag väl inte veta?
7. Är du kär? Nej.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Det tror jag nog :)

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek.


2. Hår eller ögon?
Ögoooon! viktigt viktigt.
3. Katt eller hund? Katt!
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Få bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet.
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola självklart! Gillar inte pepsi.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på.
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? Dag.
10. MSN eller mobil? Msn.

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej.
2. Brutit ett ben? Nej faktiskt inte!
3. Gjort nåt du ångrar? Ja :(
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men det är en grej jag skulle vilja göra innan jag dör.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja.. tyvär.
6. Ätit en hel tårta? haha nej.
7. Gjort bort dig offentligt? JA.. vem har inte?
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? mhm..
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja.
10. Velat försvinna? någon gång ja..

Skit
Vad såg du på tv sist? Big Brother.
Vems blogg läste du sist? Dessies
Vad åt du sist? Hamburgare.
Vem pratade du med sist? Min mamma :)
Vad sa du? Så stängs den av? haha.
Vem ringde du sist? Malin.
Vem messade du sist? André.

Vad läste du sist?
I min so bok.
Vem pussade du sist? Mamma!
Vem kramde du sist? Josefin.
Vem bjöd du sist på något? Oj kommer inte ihåg det.
Vad köpte du sist? En macka och festis.

Johanna


school for cool

Tjena snyggingar!

Jag (Johanna) sitter just nu och väntar på mat, hamburgare med ost! mmmh..!
Slutade som sagt halv 6 idag, men jag klarade mig igenom dagen fin fint och är faktiskt på rätt bra humör. Ikväll blir det en massa plugg.. känns nästan som att plugga är det enda jag gör nu för tiden, men snart är det helg och då blir det andra bullar! Finns väl inte så mycket mer att säga om min dag förutom att jag gått i skolan. Vi hade teori idag på gympalektionen om hjärt och lung räddning osv, nästa gång ska vi få testa på att göra det på dockor! Det ska faktiskt bli riktigt intressant och kul. Någon som testat det förut?!

Nu ska jag äta, puss på er!


min sista dag som blondin.


iam out...

Nu drar jag till praktiken , vi hörs när jag kommer hem !
Just nu..
/ M

länkning

Tänkte länka söta Saga som hjälpte mig att fixa våran blogg lite idag, lite ändringar med rubriker och typsnitt och så. Här får ni en länkning till hennes blogg http://sagahusberg.blogg.se/ . Hennes blogg är faktiskt riktigt bra! Läser den vardagligen, hon skriver om sin vardag men också om nyheter och olika skönhetstips, så jag tycker ni ska ta och spana in denna snyggingen! Puss på er.


Just nu:

Just nu sitter jag och skypar med totte! mycket trevligt, vi sitter och skickar youtube klipp till varandra, måste erkänna att mina var roligast.. eller totte, eller?.. haha. Ska alldeles strax duscha, sedan blir det lite läsning och sedan sova.
Planer för imorgon:
09.00 - vakna, gå upp och läsa ur so boken.
09.30 - gå upp och äta frukost.
09.45-10.40 -fixa mig.
10.40 - gå hemifrån och ta bussen till skolan.
11.05-17.30 - skola.
17.36 - ta bussen hem.
17.50 - plugga!

haha det märks att jag har tråkigt.. och ännu värre blir det när jag tänker på att jag går till halv 6 imorgon, buhu!
Sovgott nu sötnosar för det ska jag, Puss ! / johanna


bild från i sommras,
saknar.

humor.. haha




det sista klippet satt vi och as garva åt i skolan idag, ni måste bara se det!


Right now..

Just nu sitter jag i mitt rum och chillar galet. Jag har en ansiktsmask i ansiktet så jag ska få len och fin hud tummen upp (y). Snart ska jag gå & göra jordgubbar med vaniljyoughurt och till det jordgubbste !
Right now haha visst är min superman tröja fin ?!?
Puss / M

you are the one..

/ M

pictures

 
 
kärlek måste vara bland det bästa som finns..
Johanna


I always fall for your type...


Galen i smycken!

Något jag har gått och blivit galen i är ringar & egentligen alla sorts smycken, armband, örhängen, halsband you name it. Smycken kan piffa till vilken tråkig outfit som helst jag lovar er, spelar ingen roll om det är lite eller mycket, det gör alltid skillnad!
 
 
Pics from: weheartit


love

Allt du behöver är kärlek. Kärlek är allt du behöver.


Mallan här...

Idag så har jag varit på jobbet sen halv tio imorse , slutade runt halv 4 och efter det så drog jag in till stan för att hänga undan en svart kort kavaj på Lindex. När jag kom hem så åt jag lite mellis , en avokado haha nyttig jag är.
Varje dag när jag kommer hem från jobbet så är jag helt DÖD asså då menar jag verkligen död , jag pallar inte göra någonting utan jag känner att jag bara vill gå & sova. Orkar inte vara med kompisar eller någonting , skit jobbigt !
Jag ska stå ut med praoen i 3 veckor... Ikväll ska jag nog bada och bara chilla hemma eftersom jag är så jävla trött och seg. Men nu ska jag gå & äta lite middag med familjen göött !
Right now


vacker ..


Världens bästa dotter?

Världens bästa dotter.. det måste vara jag det! Har precis dammsugit av hela undervåningen, min mamma såg båda glad och chokad ut då hon kom hem, för sådant händer inte varje dag!
Idag har jag varit i skolan från 10.10-14.00, slutade 2 timmar tidigare pga av att vi inte hade någon sista lektion (vi jobbar självständigt), tanken sen var att jag och Josefin skulle stanna ett tag i skolan för att göra klart en uppgift men det gick inte pga att man var tvungen att åka hem och titta på hur mycket Watt våra "energimaskiner" ex, hårtork, tv & datorer drar varje dag, så det var bara för mig att ta bussen hem istället. Jag är faktiskt ganska stolt över mig just nu, har ju som sagt dammsugit hela undervånginge + mitt rum! Och sedan har jag pluggat klart både No & Franska för idag, puuh! Känner att lite tyngd har lyfts från mina axlar, har so & svenska kvar vilket mamma ska hjälpa mig med senare ikväll. Nu ska jag gå och sätta mig ned i soffan och läsa lite ur So boken eftersom att jag inte läst ett piss vilket man måste göra för att förstå hemtentan vi har..ni fick jag svår på min fråga, jag har stått som ett stort frågetecken i två veckor och inte orkat börja med uppgiften men nu är det inte lång tid kvar och det är dags att börja sätta igång känner jag! Hörs senare sötnosar, puss.
/
Johanna.

Svar på två komentarer:

Är du ihop med andre fortfarande?
Nej det är jag inte, var ca. 1 månad sedan det tog slut "på riktigt" mellan oss.

Sedan var det någon som frågade om vart jag köpt mitt svart/vita linne som finns några inlägg längre ned och jag kan säga er att den är ifrån H&M.

inte haft tid att blogga idag..

Har inte haft tid att blogga någonting idag men imorgon blir det bättre uppdatering det lovar jag. Nu ska jag gå & sova för är suuper trött.
Puss & Godnatt / M

bikini 2011

Bikinin var inget märkvärdigt men älskar den blåa färgen!


Sockersöt topp!


just nu: dålig webcam bild..


 Sitter precis som igår vid denna tid i min underbara & gosiga morgonrock men denna gång med en vaniljbulle och en kopp varm choklad i handen, mmh! Håller också på att plugga lite naturvetenskap, inte lika roligt de.. men men det är sånt som måste göras, prov nästa vecka! Wish me good luck.

egentligen sitter jag inne på Nelly och kikar runt, hehe.


dancehall

Hej på er snyggingar! Johanna här. Har precis tagit mig en dusch och känner mig super fräsh!
Idag var det skola igen, som alla andra dagar. Riktigt segt idag också, kände mig inte alls på topp och var ruskigt trött och jag var nog inte den enda.. Efter skolan kom min underbara mamma och hämtade upp mig, skulle till Huddinge Sjukhus. Efter läkarbesöket gick vi till SUBWAY, oooh my god.. det är bara för gott! Till efterrätt blev det en cookie, den var lika gudomligt god den! Efter det åkte vi hem, jag fixade vattenflaska och bytte om sedan bar det iväg till dansen. Jag säger bara en sak, jag ÄLSKAR att dansa! Och bättre blir det när man har världens underbaraste danstränare som peppar och får igång oss alla till hundra! Kände att det gick riktigt bra idag och fick även lite beröm på slutet, sånt kan göra min dag, vilket det gjorde också :) Så nu är jag på jätte bra humör och ska ta och äta lite "snacks" med mamma, efter det blir det vaniljbulle mmmmmh! Nu ska jag inte sukta er någon mer, hoppas ni alla haft en bra dag så hörs vi senare! puusss


Jag har även försökt övertala mamma om att köpa hem en träningscykel, vill så gärna börja träna nu! Och jag vet inte om gym är min grej.. men en massa svettiga killar överallt, haha.
Det jag vill träna är armar, rumpa & lår :)


Tidsinställt inlägg

Just nu ligger lilla söta jag och sover & drömmer mig bort. Skulle bara se om detta funkar hihi.
Puss / M

komentarer?

Åååh.. jag blir så less på att ni inte komenterar, finns det verkligen ingenting ni vill veta om oss?
Vilket smink vi använder, hemliga pojkvänner, skostorlek?? haha vad som helst.


puss på rumpan.


godnatt

Nu ska jag krypa ner i min stora & gosiga säng och sova. Godnatt kära bloggläsare vi hörs imorgon :) puss <3
Jag & bästavän i somras / M

Nu: fruktsallad m. glass


Just nu sitter jag nyduschad och fräsh i min gosiga rosa morgonrock med en skål fruktsallad i handen, lovely!
Med detta inlägg säger jag Godnatt! pusss


1,5 år..

Om 1,5 år då jag fyller 18 år är det tänk så att jag och min kära moder ska tatuera oss. Jag har alltid velat ha något litet buskap, men jag vill ha något som känns speciellt för just mig, inte bara för att göra det.. därför har jag valt att vänta tills jag är helt säker på vad jag vill ha och vart, för en tatuering kommer föralltid att finnas kvar på min kropp. Just nu är jag inne på att tatuera något fint citat på mina revben, men det ska inte vara för stort. Jag sitter ofta och kollar på olika hemsidor med tatueringar och får insperation, men det finns så mycket olika tatueringar och på så många ställen man kan ta dom. Har funderat på vristen, handleden, höften och ryggen också men en sak i taget, tror det blir revbenen trotts allt.. men det är 1,5år kvar och jag har lång tid på mig att ändra mig, vilket jag troligtvis kommer att göra. Vad tycker ni läsare om tatueringar?

 
 
Johanna.


Red


Jag letar efter en röd kavaj och ja ni hörde rätt, en röd kavaj.. tycker det är riktigt ballt med färger och röd är en färg jag alltid tyckt varit snyggt, speciellt nu när jag är svarthårig. Om det är någon som vet vart man kan hitta snygga röda kavaj släng in en komentar, tack på förhand!


puss

Sitter just nu i mitt älskade lilla rum och chillar vid datan. Ska strax gå och göra lite jordgubbs te mums. Lite senare ska jag gå & sova så jag orkar upp imorgon.
Juste haha min mamma och hennes pojkvän har skaffat macdata och dom fattar ingenting så dom sitter och skriker på mig hela tiden att jag ska hjälpa dom för jag har en macbook. Snacka om att va otekniska men jag älskar dom ändå :)
/ Malin

mina älsklingar <3

Hur äckligt jävla snygga är inte dessa skor ? assåååå ååhh jag dör jag vill ha dom NUNUNU !!!

Samhälle..

Sitter just nu i köket och försöker förstå mig på de jädrans frågorna vi ska svara på till hemtentan nästa fredag, jag kan säga er en sak.. det går ingen vidare! Nu efter lovet känner man sig så otaggad på att plugga, har ingen ork eller lust och känner att jag gärna skulle skita i det, men nu är det gymnasiet och här tar man sitt eget ansvar.. får försöka peppa mig själv och ta tag i skiten, min vän totte hjälper mig! tack gud för det, haha ♥


/ Johanna.


saknar..

Ibland saknar jag verkligen mitt blonda hår, även om jag vet att jag passar allra bäst i mörkt hår.. men så är det väl alltid. När man väl är ljushårig vill man vara mörk och när man är mörkhårig vill man vara ljus. Tänkte bjuda på lite bilder på mig som blondin, enyoj.














5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


GEEE MIG !!

skulle fan döda för att ha sån kropp som Jessica Alba har goooosh !!!

3e& 4e bilden.

3e bilden: En gammal bild på dig själv.

4e bilden
: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.




dagens låt


säger bara

kl halv 8 på morgonen..

fräsha tjejer.. själv är man lite utstött haha.


Johanna här!

Nu äntligen funkar internet igen, det vägrade koppla sig till min dator men på alla andra i familjens datorer har det funkat utmärkt, konstigt. Nu är jag iallafall här och bloggar igen, har ni saknat mig? hih :) Fredagen berättade Malin om.. kan bara säga att det var en lång natt/dag.. men roligt hade vi! Är så glad att jag har mina fina vänner, ni är bäst ♥ I lördags var jag så jädrans trött, kom hem vid 12 tiden, då åkte jag med min pappi till Ica maxi och handlade mat inför kvällen, köpte även med mig lite ansiktmask och nagellack och sånt smått och gott. Köpte även med mig donken foood, åh så gott! haha. Senare under kvällen som André hit, vi kollade på Sex and the City och åt godis i min säng :) Sedan blev det söndag och jag låg bara i soffan hela dagen och dega, kände att det var man tvungen att göra sista dagen på lovet och skönt vare! Idag är det Måndag och jag har gått i skolan, segt och utmattande, känner för att lägga mig i sängen och sova lite men det tänker jag faktiskt inte göra för det gör mig bara ännu mer seg, usch längtar tills ikväll då jag får krypa ner i min säng och bara sova! 

Bjuder på en video med den helt grymma tjejen Jessie J.
 
Galet vad hon är duktig, eller vad säger ni?!


första dagen

Idag var min första dag på Brothers & sisters. Det var superkul och det kändes skit bra så det känns jätte bra. Dom som jobbar där är skit sköna så det är roligt. Jag fick göra allt möjligt idag. Slutade runt kvart i 3 tiden så det var väldigt skönt. Kom hem för en stund sen och just nu ligger jag i sängen och äter lite mellis och dricker powerking mmhh love it !
Vi höres lite senare puuuuussss / M

Slut på det roliga

Tjaaa Malin här !
Igår så badade ju jag & Johanna jacuzzi vilket var hur mysigt som helst. Vi badade typ i en timme och efter badet så la vi oss i sängen och kollar på Love and other drugs fast vi orkade aldrig kolla klart för vi blev skit trötta så vi somnade runt halv 3 tiden och vaknade upp runt 1 tiden idag skönt !
Idag ska jag bara vara hemma och chilla galet eftersom imorgon ska jag upp tidigt , min prao börjar imorgon också så det ska bli kul. Jag ska praoa på brothers & sisters i farsta i 3 veckor.
Juste Johanna har inte kunnat bloggat för hennes internet har inte funkat eller vad det var så det är därför hon inte har bloggat.
Aja det var allt jag hade att säga. Hoppas ni har haft en skönt och roligt sportlov.

Jacuzzi

Nu ska jag & min älskade Johanna Blinke bada jacuzzi. Till det ska vi göra popcorn och smoothies myspys !
Jag ska sova här inatt igen så jag bloggar mer imorgon när jag kommer hem.
Hare gött puss / Malin & Johanna
Du är så fin min älskade vän love you ♥

en väldigt konstig natt / morgon

Hejsan på er sötnosar Malin här !
Igår på dagen så drog jag till farsta och mötte upp Johanna & Erika. Vi kollade runt lite och så. Sen drog jag & Erika hem till henne för jag skulle låna ett par jeans av henne. Efter det drog jag hem och käkade och började fixa mig för sedan dra till skogås och möta mina brudar. Vi hade skit kul igår orkar inte berätta vad vi gjorde haha men vi var helt störda iallafall.
Idag vaknade jag & Johanna kl 2 och vid 4 tiden drog jag hem till Nynäshamn. Så nu är jag hemma och har precis käkat middag mums !
Lite senare ska jag börja fixa mig för ska dra till skogås till en lokalfest nice.
Slänger in ett inlägg innan jag drar.
Ni får se bilder från igår imorgon :)
Puss
haha ni kan få en bild från igår/imorse , detta foto togs runt halv 8 imorse... vad gjorde vi igår engentligen ??

älskar när ni frågar!

Fick två frågor:

vad tycker ni är det bästa med er själva ?
Svar: Oj det var en jätte svår fråga för jag har svårt att prata bra om mig själv, men jag måste nog säga att jag har lätt att känna medkänsla för andra människor, jag är nog också väldigt omtänksam och vill alltid allas bästa.

vad är era motton ? både malin och johannas ;)
Svar: Jag tror inte jag har något speciellt motto, men "lev livet fullt ut" tycker jag är ett bra motto.

/ Johanna

Hoppas ni blev nöjda med svaren!


hej på er

Hej! Jag har märkt att det blir bara små korta tråkiga inlägg om vad jag ska göra helatiden, men tyvär blir det så som jag sa förut när man har lov, man har annat för sig. Igår kväll var jag som sagt hos Totte med Johanna, vi kollade film, åt popcorn, chips och gjorde cocosbollar :)) Sedan drog vi hem vid halv 2, åt glass sedan somnade vi haha. Nu är jag hemma hos min pappa och har precis duschat, när jag fixat mig ska jag åka till farsta med Malin & Erika om vi får tag på henne?!??!. Fika lite och shoppa kanske? hih. Vi skulle egentligen till stan då vädret var så fint imorse men nu har det börjat dugga så vi tar farsta istället :) Ni får ha en bra dag så länge! Puss / Johanna

Bilder från gårdagen kommer senare..

kladdkaka

Jag har precis stoppat in min kladdkaka i ugnen. Hoppas den blir mumsig och god.
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt känner att jag behöver det för dom senaste dagarna så har jag knappt varit hemma någonting så ikväll blir det att umgås lite med familjen och lite senare ska jag sätta på någon bra filmrulle myspys.
Hoppas ni har haft en bra torsdag :)
Världens finaste kolla bara hans ögon ♥♥♥
/ m

1:a bilden

 


En person jag umgås med mycket är min älskade syster Johanna Blinke ♥

sommar

åhhh vad jag vill ha sommar nu är så jävla trött på vinter jag orkar inte mer. GE MIG SOMMAR NU !!
Tänk er att ligga på stranden med era kompisar ha hög musik på och bara njuta av livet fan vad underbart.
Jag längtar speciellt mycket till vecka 29 för då drar nämligen jag och bästavän till gotland wiiiho fan vad awesome !!
Tänk att få gå runt så här nu ååååhh hata vintern !

Tonight

Hej på er sötnosar!  Johanna här, jag sitter just nu hemma hos Blinke och vi ska strax bege oss till Totte för att spenderar kvällen där :) Hoppas ni alla får en trevlig kväll så hörs vi senare eller imorgon, Puss!
Här får ni en bild på min fina vän, visst är hon snyygg!

Förlåt för dålig uppdatering

hejsan alla söta & underbara läsare
Fölår för att jag inte har bloggat på typ 3 dagar men har verkligen inte haft tid helt enkelt sen är det sportlov och jag vill njuta av det så länge det varar.
kan berätta lite kort vad jag har gjort i måndags , tisdags och igår. I måndags hade en nära vän till mig fest och det var skit kul. I tisdags så låg jag & Erika helt döda i sängen hela dagen tills klockan blev halv 6 för då skulle vi dra och dansa och fysatan vad jobbigt det var att dansa jag pallade typ ingenting haha kan nog bero på att jag drack lite för mycket i måndags. Men det gick bra iallafall.
igår så drog jag och mötte upp Nicole & Johanna i farsta strand sen drog vi till en killkompis som fyllde år. Vid 12 tiden drog vi till slussen för att käka på donken haha fetton vi är men vad fan man lever bara en gång right ?
Efter det drog vi till gullmars för vi skulle ta nattbussen hem och sen när vi har åkt från farsta strand så kommer polisen och stannar bussen och vi ba : wtf händer ?!? Då visade det sig att busschaffören vad drogpåverkad !
Så vi stod där i typ 30 min mitt på vägen också skit kul verkligen så Nicole ringde sin pappa så han kom och hämtade oss haha och man märkte verkligen att busschaffören var påverkad för han var fett skum.
Jag & Johanna kom hem vid halv 3 tiden och vi somnade runt halv 4. Idag vaknade vi vid 12 för johanna skulle iväg och gymma och jag skulle hem. Så nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på lite musik och planerar vad jag ska göra ikväll vara hemma eller dra iväg och göra någonting ?!?!
Nu blev det ett ganska långt inlägg haha aja skitsamma det var det jag ville säga.
Slänger in lite bilder från dom hära dagarna.
Den drogpåverkade busschaffören haha !
/ Malin

2:a bilden

En bild på mig själv.

haha! bjuder på denna..

Jag sitter just nu i soffan och funderar på att gå och duscha, ska träffa Blinke vid 3 tiden så det kanske är dags, om jag ska inna plugga lite också? Ikväll ska vi hem till en kill kompis, får se vad vi hittar på :)))
Jag tycker att Malin är väldigt dålig på att blogga!!?!? Tycker inte ni? hm..

Ni får ha en bra dag fina läsare! Kraam.


1:a bilden.


En person jag umgås mycket med är Malin ♥


bilder

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En gammal bild på dig själv.
4e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
5e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
6e bilden: En person som du saknar.
7e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
8e bilden: En person du kan berätta allt för.
9e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
10e bilden: En person som du vill vara med.
11e bilden: En person som är snygg.
12e bilden: En bild på dina närmaste.
13e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
14e bilden: En bild på en tid du saknar.
15e bilden: En bild från i somras.
16e bilden: En person som alltid gör dig glad.
17e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
18e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


kärlek..

Vad är kärlek egentligen? jag skulle beskriva de som en en väldigt stark och underbar känsla, något man blir glad av och något man mår bra av. Men det finns olika slags kärlek, kärlek till familj och vänner eller till en pojkvän/flickvän. För mig är kärlek det bästa som finns, men det kan också vara det värsta när det väl tar slut. Jag tror att de flesta känner att mista en vän är värre än att mista en flickvän/pojkvän men jag vet inte riktigt om jag håller med om det, jag tror att det kan vara mista lika jobbigt att mista ens stora kärlek och det har jag själv upplevt. Jag tror mycket det beror på hur stark relationen är mellan två personer, hur nära man står varandra och hur bra man känner varandra. Alla människor behöver kärlek för att må bra så jag tycker det är dags att ta och visa alla ni älskar hur mycket dem faktiskt betyder för er!

Vad anser ni om kärlek? Bra/dåligt? & vad är kärlek för er? Nu har jag öppnat upp mig och jag vill gärna veta vad ni läsare tycker för jag vet att ni läsar. Take care! / Johanna

 


mot farsta strand med mina brudar , bloggar mer imorgon !

/ Malin


Nitar




Pics from: weheartit & google

Något som alltid fallit mig i smaken är nitar, det är bara så snyggt!


sol & värme


Just nu skulle jag göra nästan vad som helst för att dra iväg utomland med ett stort gäng vänner, bara sola, bada & leva livet fullt ut.. vill komma bort från kalla Sverige, och det är Nu! Någon mer som känner som jag?

Tyvär blir det inte av med Camilla kväll vilket är väldigt tråkigt.. tror jag stannar hemma och umgås med min pappa istället, har inte sovit hemma på två nätter heller så det kanske är bäst.. men jag vill heller inte sova ensam, hm.. får se helt enkelt.


bilder från igår

Det blev bara tyvär inge bilder från i måndags från min kamera och därför jag jag inte heller med på många av dom men här får ni några bilder iallafall. Puss! / Johanna

tjejerna ♥


världens finaste Linn!




det här var bara hälften av folket ;)


frågestund?

Om jag fixar en frågestund till er läsare kommer ni ställa några frågor då? hmm..  Komentera :)


solen skiner

Åh vilket fint väder det är ute, helt underbart! Jag kom hem från "johanna b" för en stund sedan och har precis packat färdigt det sista eftersom att jag ska till min efterlängtade pappa ikväll, saknar dig! ska även bli kul och se hur långt de har hunnit komma med vårat hus, vi bygger ut för att vi har blivit fler i familjen så allt blir nytt, badrum, sovrum, matsal, vardagsrum, ja allt blir nytt.. snart är det mitt rum som står på tur och jag har fortfarande inte varit och kollat på några tapeter.. men jag vet exakt hur jag vill ha det så nu är det bara jag som är lat och inte orkar åka iväg och kika, men det ska jag ta tag i! Jag vet att det har varit dålig uppdatering de senaste dagarna och johanna tjata på mig att ingen skriver.. men vet ni vad? det är loov och ibland har man bättre saker för sig. Jag vill bara se till att njuta att detta lov till max, umgås med mina närmaste vänner och bara ha det bra! I Måndags drog jag till en vän på fest, det var riktigt kul! Sedan i tisdags gjorde jag ingenting under dagen, vid 6 tiden hade jag dans med tjejerna! & efter det blev jag och "johanna b" skjussade till trångsund för att köpa godis och läsk, sedan åkte vi till amanda där vi hade filmkväll med några till, vid 1 tiden tog vi bussen hem till johanna och somnade vid halv 4?. Idag vaknade vi vid 2 tiden och nu är jag hemma. Ja.. det var väl det som har hänt under dessa två senaste dagarna. Om en timme kommer min pappa och hämtar upp mig och min bror, sedan ska jag träffa min underbara vän Camilla!! =) NI får ha en bra dag för det ska jag! ta hand om er söta läsare


Glaaaad & osminkad tjej, wey!


RSS 2.0