Musik of the day


Pitbull feat. Ne-Yo
Give Me Everything


Nostalgi!

Åh jag har sådan nostalgi! Sitter och tittar runt på balklänningar till min "låtsas syster", jag vill också gå på bal & vara fin! Trodde inte att balen skulle vara någonting speciellt men det var det verkligen! Saknar mina gamla klasskompisar, alla gamla lärare (även om man var väldigt trött på dom just då) och min gamla skola som jag gått i mer än halva mitt liv. Önskar jag kunde uppleva om allt en gång till!
Så här såg jag och mina fina vänner ut på Balen förra året :) / Johanna.









Skor?

Jag har länge velat ha ett par röda klackskor, säger man så? Klackskor.. eller pumps kanske? Iallafall.. nu har jag hittat ett par som jag verkligen gillar men grejen är den att dessa klackar är 14 cm höga med platå på 2,5 cm.. Och jag som tycker det gör så fruktansvärt ont att gå i mina klackskor som bara är 12 cm.. Ska man slå till eller inte? Vill så gärna ha dom..

Haha lite tankar från mig bara, Puss Johanna.
- Efter lite mat fick jag energi i kroppen vilket behövdes.


Kan ska slå till på detta par istället? perfekt nu till sommaren då man känner sig för att ta ett dopp i havet.. eller? ;)

hey hoe let's go

Hej på er! Börjar bli lite småtråkigt det här med bloggen faktiskt.. undrar om det är för att jag tröttnat eller bara pga av denna onödiga och dåliga vecka, har inte mått någon vidare.. kroppen har känts hängig även huvudet, har varit trött hela dagarna och sovit dåligt på nätterna. Börjar man bli sjuk kanske? Hoppas inte det.. Har faktiskt ingen blogglust.. men idag har jag varit i skolan, hade matteprov som gick skit sedan slutade jag vid halv 6 och det gjorde inte saken bättre. Oj vad jag sprider negativ energi på denna svarta blogg.. komiskt. Nej nu vill jag ha mat! Ta hand om er så hörs vi när vi hörs. / Johanna

love to you my angel..

love

‎1 universum, 8 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, 6,6 miljarder människor och jag träffade dig av alla dom..



Malin


Tisdag

Hej på er! Johanna här :)
Blev inget bloggande igår pga att jag inte hann och sedan är jag nu hos min pappa vilket betyder att internet krånglar som vanligt då... Igår hade jag iallafall en helmysig dag med min mamma. Vi var i Skärholmen Centrum och jag shoppade lite, sedan for vi iväg till ikea där vi kollade på lite nya saker till vår hall och sedan en ny säng till mig, hittade en jättefin säng, svart, stål, precis som jag ville ha den! Men självklart ska det bara finnas i 160 cm.. men ska nog köpa den ändå, hur skönt som helst med en lite större säng! :) Sedan övningskörde jag för första gången, var inte alls så läskigt som jag föreställde mig utan det var faktiskt rätt kul! På kvällen åkte jag över till min pappa..
Idag har jag varit i skolan, skippade de två första lektionerna pga att jag inte sovit någonting under natten och hade världens huvudvärk. Efter skolan har jag bara ätit, sovit, ätit, sovit, ätit, duschat.. Ja, inte mycket mer haha. Hoppas ni haft en bra dag! Kramisar från mig :)

Right now

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på lite musik och snart ska jag fixa lite lunch och sätta på en film :)
Vi hörs snart babes!
Malin

Big brother

Dom snyggaste killarna som var med i Big brother är lätt Niklas och Martin eller vad tycker ni ? ;)
Malin

Dagens låt

Malin

Godmorgon

Eftersom jag har varit sjuk sen i lördagsnatt med feber och haft svin ont i halsen så bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan idag för jag har fortfarande ont i halsen kan inte äta något typ så jag stannade hemma idag. Vaknade vid 10 tiden idag så det var skönt att få sova ut lite och just nu sitter jag i mitt kök och fixar lite frukost till mig själv dunkar lite musik också :D
Idag ska jag bara vara hemma och knarka halstabletter och alvedon så jag blir frisk vill inte vara sjuk nu när det är så underbart väder ute!
Jag kommer blogga under dagen eftersom jag ändå inte har något annat för mig.
Jag måste bara säga att det här påsklovet har varit underbart har umgåts med min älskade vänner som får mig att må bra och vi har haft super kul tillsammans! :)
Right now:

Tummen ner för att vara sjuk!!
Malin

Pranha 3D


Igår kväll såg jag och min pojkvän denna film som fortfarande går på bio tror jag?.
Den var iallafall riktigt brutal vid ett flertal tillfällen och denna film är ännu ett bevis på varför jag inte vågar bada ensam. Men det här är en film för er som gillar blod, spänning och nakna brudar.. alltså ingenting för mig, blundade vid ett flertal tillfällen haha :)

Johanna


Muusiq

Sweet as Blood


-

Bara för att...

FAKTA:
Smeknamn:
Jojjo, Sahlén.
Födelsedag: 25 Juli.
Bor: Skogås
Arbete: Studerar på gymnasiet.

FAVORIT:
Färg:
Vit.
Plats: Måste nog säga min underbar säng.
Film: Har ingen direkt favorit film.
Djur: Älskar nästan alla djur!
Affär: Bikbok & Zara.

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:
När jag måste ja, haha.
Gnälla: Ja.. tyvär.
Skrika: Neä.
Sova: Jarå.
Drömma mardrömmar: Det händer.
Försöka vara annorlunda: Nej, jag är mig själv.
Klä dig i svart: Nej.
Hata folk: Nej, man gör det bara till sitt eget problem om man ska gå runt och hata!
Lita på folk: .. Har svårt för det men försöker.

NÄR:
Åt du senast:
Runt 3.
Läste du en bok senast: Någon dag sedan.
Var du på konsert senast: Förra sommaren.
Kysste du någon senast: Någon timma sedan.
Svor du senast: Idag? Kommer faktiskt inte ihåg.
Klagade du senast:
Är det sommar: I Juni?

VEM:
Saknar du:
Min pappa
Pratade du med sist: Mamma.
Kysste dig sist: My boyfriend.
Fick du sms från senast: Samma där.

HAR DU:
För många vänner:
Nej.
Tvångstankar: Haha ja. Får inte kliva på A-brunnar och om jag snurrat runt ett varv måste jag snurra tillbaks igen, om jag nu får för mig att snurra haha?!
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, men har nog blivit rätt hjärntvättad av alla skräckfilmer jag sätt..
Färgat håret: Ja.
Brutit några ben: Neä.
Egen dator: Ja.
Gjort bort dig rejält: hahah.. ja.
Bra självförtroende: Det kan jag inte säga att jag har.
Kysst någon: Nej.. aldrig
Haft sex: Ja.
Köpt kondomer: Nej.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ah :)
Dumpat någon: Ja.
Blivit dumpad: Ja.

HUR:
Går du:
Konstig fråga.
Fördriver du tiden: Datorn & tv;n är två grejer som snor mycket tid.
Mycket pengar har du: Mycket.
Tjänar du pengar: Tjänar inga egna pengar.
Ofta diskar du: Nästan aldrig.
Ofta städar du: 1 gång i veckan iallafall, måste alltid ha ordning och reda.
Ofta träffar du din familj: Nästa varje dag, sen varannan vecka beroende på vem jag är hos.
Mycket äter du: Så mycket jag orkar.

ÄR DU:
Förstående:
Det tycker jag.
Arrogant: Nej, sånt gillar jag inte.
Blyg: Ja.
Smart: Absolut!
Pratglad: Beror på tillfället :)

Johanna


Everything will come to an end..

Och med rubriken menar jag just nu detta underbara påsklov! Känns väldigt deppigt att det är sista dagen man verkligen kan hitta på något och jag tänker bara vara hemma..
Igår hade jag en sådan dag som vi tjejer får ibland då vi blir sura för det minsta lilla och tycker att allting är skit.. Det var inte roligt alls och min mamma trodde jag skulle äta upp henne, var verkligen inte mig själv haha. Alla jävla hormoner i kroppen gör mig galen, på kvällen då jag tillslut lugnat ner mig lite med Madagaskar på Tv åkte jag ner till Centrum köpte RedBull sedan åkte jag vidare till min Pojkvän där jag stannade över natten, idag har vi suttit ute och ätit påsklunch med ans familj och mormor och morfar vilket var jätte mysigt och trevligt, blev även god glass till efterrätt! Nu är jag hemma hos mig, har duschat och försökt plugga lite.. vilket inte går sådär jättebra, känner verkligen hur lat man blir under loven, man känner ingen press eller stress vilket också leder till att man skiter i saker man egentligen borde göra.

Tycker även att alla ska ta och skänka en lite tanka till Malin som ligger hemma sjuk, Krya på dig hjärtegull!
Love to you.

Känns som att det var alldeles nyligen det såg ut såhär utanför mig..


Malin här..

Hejsan!
Jag vet att jag inte har skrivit något på typ hela lovet men jag har haft andra saker för mig som tex att umgås med mina underbara vänner. Jag skulle bara säga att jag kommer börja blogga igen som vanligt nästa vecka för just nu har jag gått och blivit sjuk och jag har ingen lust helt enkelt att blogga jag hoppas att ni förstår :)
Men vi hörs nästa vecka med bättre uppdatering!
Jag & Johanna i torsdags hemma hos Sebbe :)
Malin

kaos

Hej på er! Johanna här.
Vi suger på att uppdatera, håller ni inte med?
Gårdagen tillbringades iallafall tillsammans med Matilda, Johanna & Malin hemma hos ett par killkompisar. Det var trevligt, men kvällen slutade med lite halvt kaos vilket bridrog till att jag och Malin fick gå enda hem till mig klockan halv 5 på morgonen, vilket tog oss hela 45 minuter..
Idag har jag och Malin tagit det lugnt bara, hon tog moppen hem rätt tidigt, sen har jag bara suttit ute på altanen och pratat med min mamma och bara haft det mysigt, sedan gjorte vi vofflor ute i solen med glass, grädde och sylt vilket var hur gott som helst! Nu är Amanda hos mig och vi sitter vid varsin dator och är jätte sociala..!
Vi funderar på vad vi ska ta och göra ikväll, antingen blir vi hemma .. har ju trotts allt bara sovit 5,5 timmar inatt, eller så pallrar vi oss ut på fest. Jag önskar er en bra kväll! Puss

En bild på mig & Malin från Balen i 9an.
Åh vill ha bal i år igen!


What a lovely day

TJA!
Idag har vandrat runt på stan med min underbart goa vän Josefin! Vi hade det hur mysigt som helst när vi strosa runt på gatorna i det varma och soliga vädret, gick i bara linne! Hur skönt som helst, känner verkligen att sommaren är på gång nu :D Synd bara att det blir så kallt under kvällen..
Vi åkte även djurgårdsfärgan över till Djurgården och satt där och bara hade det bra i solen..
Nu är jag hemma och väntar på att Malin ska komma hit. Pusss så länge, Johanna.

Maat!


Bjuder verkligen på den! haha


Utsikt mot slussen.


Onsdag

Hej på er! :)
Sitter just nu själv hemma hos Johanna, hon och Malin är påväg till Östra m. moppen och eftersom att hon bara kan skjussa en i taget blir jag kvar här tills hon kommer och hämtar upp mig, haha. Igårkväll vid 12 tiden mötte jag upp min pojkvän för att sedan gå hem till honom och sova där, vaknade vid 11 och låg och väntade på att sjusovarn skulle vakna.. haha. Vid 3 tiden drog jag mig hemåt för att duscha och äta, Malin kom och åt lunch med mig sedan tog vi hennes moppe till Sjöängen för att möta upp Johanna och Sebastian. Nu har vi ätit för ett tag sedan och ska iväg och träffa Sebastian igen, kanske blir lite nattbloggning ikväll när jag kommer hem, See You Later Aligator!
/ Johanna.
love you two!

Mot amanda

Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på lite musik och har precis ätit lite middag. Har också duschat en snabbis så nu ska jag bara klä på mig sen tar jag moppen och drar hem till Amanda :D får se vad vi hittar på ikväll men antagligen någonting.
Får se om jag sover där ikväll eller inte men annars hörs vi imorgon :)
Right now
Malin

Tisdag

Hello Sweeties!

Har bara varit med min pojkvän hela morgonen och nu ska jag bara slänga på mig lite kläder och kleta på lite mascara sedan ska jag till Tyresö. Känns så skönt att bara slänga på sig lite mascara och skippa allt annat kladd när det är så varmt och soligt ute, man känner sig mycket fräshare! Får se om jag uppdaterar mer idag.. blir såhär under helgen, sedan ska jag plugga ikväll vilket kanske inte är så roligt att läsa om, men man måste även på lovet, har även glömt min mattebok i skolan och har prov direkt efter lovet, yey! Hur duktig får man vara..
Men jag önskar er en skön dag i solen! Pusss Johanna
 
Haha, hittade gammal bild på mig på mammas dator!


Soligt väder

Godmorgon!
Idag vaknade jag vid halv 11 tiden så jävla skönt med lov så man kan sova ut. Snart ska jag dra in till stan och möta Nicole vi ska sätta oss på någon uteservering och bara chilla i solen, älskar verkligen vädret ute!! :D
Jag hinner tyvärr inte berätta vad jag har gjort ihelgen utan jag får berätta det när jag kommer hem lite senare helt enkelt. Men nu ska jag sätta mig ute på balkongen med mammsen och snacka om livet.
Vi hörs när jag kommer hem från stan.
En bild från igår då vi var i sjöängen och chillade med trevligt folk. Där har ni min älskade rosa moppe också haha ;)
Malin

dålig uppdatering

Som alla vet har jag inte haft tid att blogga någonting sen i torsdags typ och förlåt för det men imorgon blir det bättre uppdatering och då ska jag berätta vad jag har gjort ihelgen osv :)
Nu ska jag faktiskt gå och sova för jag är sjukt trött och imorgon ska jag träffa min efterlängtade Nicole så det ska bli kul! :D
Men jag skriver imorgon när jag vaknar.
Fina tjejer!!
Malin

Tonight

Hello! :D

Min dag har sätt ut såhär, gick upp vid halv 10 som jag nu inser att jag inte hade behövt gå upp pga att Camilla vaknade vid 11! Vi träffades i centrum vid halv 1, köpte kakor och jordgubbar.. men jordgubbarna var ruttna, såg vi sedan.. haha. Sen gick vi ner till Badudden istället pga att det var närmare. Så där har vi suttit iallafall halva dagen och tjillat, lyssnat på justin bieber, solat, pratat, matat fåglar.. haha :) Har även hunnit duscha och följa med min mamma och storhandla, vet inte varför men jag tycker det är jättekul att storhandla! Man får alltid med sig något roligt hem :) Ikväll ska jag träffa min pojkvän, vi funderar på att dra oss ner till Sjöängen där några vänner skulle hålla till ikväll men får se om jag orkar, har varit jätte trött hela dagen sedan börjar det bli kallt ute nu. Bjuder på 2 bilder från idag:



Mer is the s*it


monday

Godmorgon!
Jag är snart färdig och klar och väntar bara på att min vän Camilla ska vakna, vi tänkte gå ner till sjöängen med lite jordgubbar och sätta oss och bara ta det lugnt en sådan härlig dag som denna!
Uppdaterar mer ikväll

Puss johanna.

även jag har varit blond.


Sunshine

Heeej! Här sitter en glad tjej med sönderbränd mage.. Ja så går det när man inte använder solkräm, för alltså helt enkelt skylla mig själv?

Igår mötte jag upp min pojkvän hos honom sedan gick vi vidare till centrum för att möta Erika & André, vi köpte mat, läsk och popcorn, hyrde även film som vi titta på under kvällen, den sög! Hard Breakers hette den. Dom gick vid 12 och André stanna över natten :) :) :) Idag vaknade vi vid hyffsad tid men låg kvar en stund. Åt en god frukost i solen och har legat och pressat på min baksida hela dagen, vilket bidragit till min röda mage .. haha. Har även hjälpt mamma att olja altanen, vid 6 tiden tog vi en promenad ner till centrum för att köpa lite mat och lämna tillbaks filmen, hyrde även en film till ikväll. Hoppas ni haft en bra dag! Pussar, johanna.
 
Två bilder från idag. Fixade fint med fjädrar på framsidan! Gulligt

Lazy

Hej sötisar! Vilket vackert väder dagen bjudit på, jag är mer än nöjd :D
Har suttit ute och solat en stund, mamma bjöd även på grillad korv m bröd t. frukost, haha mums!
Skulle egentligen tagit en promenad med min fina pojkvän men så blev det inte pga att jag blev på dåligt humör, haha så jävla töntig jag är ibland.. Gick och la mig och vaknade upp 1,5 timma senare, var jätte seg och hängig men efter lite mat mådde jag bättre. Och nu sitter jag och väntar på att André ska sluta sin träning så ska vi dra och handla mat med Erika & Adde till ikväll, blir nämligen en "par-middag", mys!

Puss Johanna.



Kryssning

Ikväll drar jag och älsklingen Johanna Blinke på kryssing och det kommer bli gaaaalet nice, är sjukt taggad!! :D
Vi kommer hem imorgon ikväll får se om jag orkar blogga då men annars bloggar jag på måndag.
Hoppas ni får en bra helg för det ska jag ha ;)
Malin

Bloppis

Släng in en kommentar om ni är intresserade!


Tunika/Linne från GinaTricot St: S
50 :-


Rosa & Svart spetslinne från GinaTricot St: XS på båda.
25 :-/st.



Vit/blå randig & ljusgrå midjekjol från GinaTricot St: XS på båda.
25 :-/st.

 
Håliga leggings från H&M Divided St: 34
50 :-


Leopard tunika från GinaTricot St: XS
50 :-


Magtröja/kofta från H&M St: XS
25 :-


Söt ljusrosa tröja från GinaTricot St: XS
50 :-

Priser kan även diskuteras om ni är intresserade.
/ johanna


Godmorgon!

Godmorgon söta läsare!

Har sovit jätte dåligt inatt och vaknat helatiden, imorse vaknade jag vid 8? På en lördag.. sedan 9 & tillslut 10, då var jag tvungen att gå upp för jag kända att jag inte kunde sova längre. Vet inte vad det är med mig? Känner mig konstig i hela kroppen också.. Har iallafall hunnit rensa min garderob i 1 timme och nu ska jag äta lite frukost :)
Snart bjuder jag på en loppis då ni har chansen att fynda, hoppas nog vill köpa annars hamnar dom i sopparna.. Puss! Johana.


facebook..?

Går inte att komma in på mitt facebook konto pga webbunderhåll, jag fråga prova igen om några timmar .. så stor det när jag skulle logga in på facebook, någon annan som har samma problem som jag? haha vilka i-lands problem man kan ha ibland, jaja det är inte hela världen :)

Tänka visa er vad jag köpt under veckan!

 

 



Johanna.


Sicken mysig dag!

Å jag har haft en så mysig dag med mina vänner!
Mötte upp Camilla och Josse på bussen till farsta, när vi kom dit gick vi till gamla goda Donken och köpte cheese burgare och varsin glass, sedan satte vi oss ute i skolan och myste! Träffade även Paulina och hennes kompis. Vi gick även en runda i farsta innan vi drog hem, köpte trosor, ett linne och ett par jeans shorts :) Sedan träffade vi Amanda, Johanna och Malin som var inne på Sisters där dom praoar, mucho trevligt! :D Sedan gick jag och Josse en promenad i det fina vädret, gick från Farsta till Farsta strand där hon sedan skulle bli hämtad av sin mamma, så jag väntade med henne, vi satt och drack läsk i solen och pratade om allt möjligt vilket var hur mysigt som helst! Sedan tog jag tåget hem till pappa, och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma och hämta upp mig. Hoppas ni alla haft en lika bra dag som jag :D Puss Johanna.






Dagens:

 
Sol ute & påsklov på g! Livet är underbart

Var på så bra humör imorse när jag vaknade då jag märkte att det var sol och blå himmel ute så jag drog på mig min efterlängtade jeansjacka :) Men jag ångrar att jag köpte den ljusa variaten, blir väl ut och leta efter en mörkare, så snyggt! Slutade för en halv timma sedan och tänkte gå ner och äta något, vid halv 1 ska jag gå ut igen och åka till farsta med Camilla & Josefin, vi tänkte ta en fika i det fina vädret.. är extra sugen på glass en dag som denna! Påsklov nu och jag är hur glad som helst!! Puss J.


Något jag längtar efter..

Är sommaren..

Jag vill bara ha sommar nu nu nu när jag ser den här bilden på mig och mina fina tjejer!
Solbrända ben, fräknar, grillat, jordgubbar, bada, sola, sitta ute på kvällen utan jacka, hur mysigt som helst.
Kan inte vänta!


Chris brown ft. Justin Bieber


Chris Brown Justin Bieber Next 2 You

torsdag

Dagens humör: Trött, glad, lite ledsen.. blandade känslor haha :)
Dagens frisyr: Plattat.
Dagens klädsel: Linne, (poncho?) & jeans.
Dagens borde: 
Dagens planer: Har inga planer än så länge.
Dagens vill ha: Godis, hehe
Dagens längtan: Till sommaren!
Dagens tråkigaste: Engelska lektion..
Dagens person: Världens bästa Josefin!
Dagens irritation: Att det är så svårt att få tag i en tid!
Dagens onyttiga: Ljus macka.. men oh så gott!
Dagens bästa: Sushi till middag!

Bjuder er på en dagens, idag har jag gått i skolan hela dagen från till klockan halv 6, drog hem och åt lite, somna till i soffan sedan kom pappas tjej hem med sushi till mig, mumma! Så nu är jag mätt och belåten :D Finns inte mycket mer att skriva om, mitt liv är skolan hela enkelt haha, men imorgon blir det påsklov! Och har bara 1 lektion imorgon vilket gör mig ännu gladare. Hoppas ni alla haft en bra dag, Puss! Johanna

School

Sitter just nu i klassrummet och har engelska. Vi har precis haft prov och nu sitter jag vid datan och kollar runt lite på facebook och bloggar ;)
Idag efter skolan ska jag hem och senare ikväll ska jag möta upp älsklingen Johanna så ska vi in till stan och ta en kvällsfika tillsammans! får se om några andra följer med också. Ska sova hos henne inatt också så jag kommer inte kunna blogga ikväll. Men jag skrive när jag kommer hem idag :)
Slänger in lite gamla bilder på mig & Erika





Malin

Johanna Blinke 17 år

Idag fyller världens bästa Johanna Blinke år!! :D
Grattis på födelsedag älskliiiiiiing , älskar dig snygging!!
Malin

Onsdag-

Hej! Johannisen här :)
Skrev ingenting igår pga att mitt internet la av och fungerar fortfarande inte.. så jag snodde brorsans data när han ändå inte är hemma. Igår var det tisdag, hade skola som alla andra dagar, efter skolan tog jag bussen till farsta för att möta upp Malin! Köpte ett par solglasögon och en stickad tröja.. vid halv 6 mötte vi upp Erika vid busshållsplatsen för att sedan åka till dansen, träffade även Felicia (en tjej från min gamla klass), har inte träffat henne sedan skolavslutningen för snart 1 år sedan, tiden går för fort ibland! Så det var kul att träffas och små prata lite, hon är alltid så söt och glad :D Vi dansade, kul som vanligt var det! Sedan åkte jag bara hem, tog det lugnt, duschade lite, såg på tv.. ja sånt man gör när man inte har någonting bättre för sig ;) Har varit i skolan även idag, men fick sluta tidigare pga att det var vollyboll turnering i skolan, kollade 1 timme sedan blev det lite långtråkigt så jag gick hem. Har suttit och pratat med min "låtsas-syster" om man kan kalla det så, killasnack, kompisar osv osv. Har även varit hos tandläkaren och fikat en tand som ramlat av, eller egentligen är det en gamal fyllning jag gjort som lossnat, ja nu vet ni det! .. och nu sitter jag i brorsans rum nyduschad, hoppas på mat snart för jag är superhungrig! Ska försöka uppdatera imorgon, vilket självklart beror på om internet vill fungera, men ta hand om er sålänge så hörs vi!

Puss

Låååångt inlägg

Hejsan kära läsare!
Nu tänkte jag att det var dags för mig att skriva ingen i bloggen, har ju inte skrivit på typ 2 dagar men jag kände att jag var tvungen att ta en liten bloggpaus och va för mig själv ett litet tag men nu är jag iallafall tillbaka :D
Idag slutade jag vid kvart i ett fast jag var tvungen att stanna kvar i skolan för jag hade en sak jag skulle redovisa i engelska så jag slutade vid halv 2 kanske. Jag åkte till skanstull där jag mötte upp världens bästavän, vi åkte hem till henne och åt lite mellis eller lite haha ganska mycket men vi var skit hungriga ;) Sedan satt vi lite vid datan och kollade på Justin Bieber videos!! :D
Pappa kom och hämtade mig vid halv 6 och nu är jag hemma och chillar galet och myser med min söta katt Selmer.
Jag kommer inte kunna uppdatera varken imorgon eller ihelgen för att imorgon fyller världens bästa Johanna Blinke år så vi ska in till stan och ha det lite mys och ihelgen drar hon och jag på kryssning så det kommer inte bli någon uppdatering så ni vet om det. Johannas internet funkar inte hemma hos henne det är därför hon inte har skrivit något i bloggen men vi får hålla tummarna att det snart börjat funka igen eller hur?
Men nu ska jag mysa vidare med min katt sedan ska jag plugga, duscha osv.
haha såg nu att det blev ett ganska långt inlägg men whatever ;)
min lilla bebis!


Malin

ingen blogglust

Ja som ni ser vad det står på rubriken så har jag ingen blogglust just nu men jag kommer igång om 1 eller två dagar. Måste va lite för mig själv och tänka men jag skriver när jag har lust igen :)
finaste!!
Malin

Johanna

Hej sötnosar!

Har inte alls haft mycket att skriva om dag så uppdateringen har väl inte varit den bästa, men såna dagar får man ha ibland! Jag hade som sagt bara 1 lektion idag, kom hem, åt lunch & glass sedan somnade jag i soffan i 2 timmar, hur skönt som helst! Men det var inte lika sköna att gå upp, mådde illa och var yr men det blev bättre efter lite mat i magen :) Vid halv 6 kom min pappa och hämtade upp mig, vi åkte även till Station som inte längre eter statoil länger utan något helt annat vilket jag inte kommer ihåg nu, fick även med mig ett oranget nagellack därifrån, de har nämligen börjat sälja sånt, även lite smink. Är nöjd med resultatet, alltid roligt att testa på något nytt när jag haft mina svarta naglar hur länge som helst. Men nu ska jag ta mig en snabb dusch sedan ska jag lägga mig i min underbara säng och läsa lite :) Godnatt! Puss
Resultatet på mina naglar:


music in my ear



Johanna


home sweet home


Nytt halsband som jag köpte i farsta i fredags, älskar det!

Är faktiskt hemma & inte i skolan, hade bara 1 lektion idag, egentligen 2 till men våra lärare beslutade sig för att låta oss gå, shysst?! ;) Så nu är jag hemma och har precis ätit lite tidig lunch, var jätte hungrig! Känns som att jag alltid är hungrig nu för tiden.. men det är ju i för sig bra, behöver växa och bli stor någon gång.. haha :)


Dåliga webbilder blir ni aldrig av med, men såhär ser jag ut idag.


polkagris

Idag när min syster kom så hade hon köpt en morgonrock till mig, en polkagris morgonrock!! :D den är super mysig och jag älskar den, tack älskade syster!!
Malin

Step Up 3


The Final Battle- Step Up 3D

Galet! säger jag bara.
Alla dansgalna, det här är en film ni bara måste se.


Movie time

 +
Har precis duschat och tänkte sätta på en film, 2dra gången gilt nu!
Step Up 3, älskar alla Step Up filmer! Men den här filmen har nog dom grymmaste dansarna jag någonsin sätt :)


Right now

Just nu sitter jag i mitt rum och pratar i telefonen med Johanna, min syster kommer om typ 15 min :)
Jag skriver senare ikväll.
just nu osminkad och trött tjej!
Malin

Sunday Song



Bjuder på en riktig söndags låt :)
Bruno Mars är bara för grym!

johanna


It's time for me to..


SOLIGA VÅRDAGAR

Är inte soliga vårdagar som denna helt underbara?
Jag har varit ute hela dagen, gått promenad och fått fräknar i ansiktet.
Man känner att sommaren är påväg!
Ibland kan faktiskt en vårdag som denna vara skönare än en stekhet sommardag då man inte orkar med någonting. Det här vädret gör mig så glad trotts att det är söndag! Söndag = deppdag. Har en sådan energi i kroppen. Pluggade precis och det kändes inte det minsta jobbigt det heller. Åh vad jag mår bra!

Johanna


I just wanna make you wet...

Hejsan sunshines!
Johanna har redan berättat vad vi gjorde igår så då behöver inte jag berätta det igen men det var iallafall trevligt att träffa mina tjejer :D Idag vaknade jag och Erika vid halv 11 sedan åt vi lite frullebulle och vid halv 1 drog vi till centrum för Erika skulle hämta ut biljetter till Aik matchen idag. Jag tog tio i ett tåget hem och nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på lite musik och chillar galet, ska snart hoppa in i duschen för ikväll kommer min kära syster hit vi ska fira henne för hon fyllde år i torsdags så ikväll blir det att äta gott och bara mysa med familjen.
Nu ska jag kolla runt lite på datan och sedan hoppa in i duchen.
Visst är vädret underbart ute idag ? man får verkligen vårkänslor och jag älskar det!! :D
en bild som jag tog igår innan jag drog in till stan ;)
Malin

Godmorgon!

Godmorgon kära bloggläsare! :)
Jag kom precis hem från Johanna, sov där inatt.

Det finns inte så mycket att berätta om gårkvällen men det var tänkt så att vi skulle dra på fest i farsta strand men så blev det aldrig så vi halvsomna i Erikas säng, sedan bestämde vi oss för att gå ut och ta en promenad så vi mötte upp Robin och hans kompis, sedan drog jag och Johanna hem. Mycket mortion igårkväll, jag lovar er!
Mamma hämtade mig för ca. 20 minuter sedan och nu nu ska jag upp och fixa lite frukost, viktigaste måltiden på hela dagen! Och godaste för den delen :D Sedan ska mamma och jag ta en promendad till Åsa och ladda ner ett Zumba pass, så ska vi träna det ikväll istället för att dra och träna nu, vi kände båda att det vore bättre med lite frisk luft. Skriver senare, puss på er :) Johanna

 
Robin visade oss ett jätte mysigt fik med uteservering och sköna fötöljer,
det ligger vid Östermalmstorg och heter Baresso :)


Tyffingar! haha







/Johanna

Hej snyggingar!

Sitter just nu hemma hos Erika med Malin & Blinke :)
Har som ni märkt inte haft tid att blogga idag. Igår sov min baby kvar hos mig och idag har vi firat min mamma, hennes vänner kom och överraskade henne med champagne och annat gott! Födelsedag = mycket tårta, haha känner verkligen att jag behöver träna imorgon! Vid 5 tog jag tåget in till stan med Robin & Johanna, vi satte oss på ett mysigt fik och snackade :) Sedan åkte jag och johanna direkt till centrum för att äta och nu är vi här. Vi håller på att fixa oss sedan får vi se vart natten leder oss. Uppdaterar mer imorgon, kommer även lite bilder från idag.
Önskar er alla en bra kväll! Pusss

PK och munk

Just nu sitter jag och Erika i mitt rum och chillar galet, vi äter munk och dricker PK!!! :D Jag köpte ett par nya jeans och hårfärg idag inne i stan. Vi kanske ska ta ut min älskade rosa moppe idag också, vi håller tummarna!
Sen ska vi hem till Erika eller först ska vi upp till centrum och handla lite mat till middagen kyckligtacos mumma :)
Vi har inga speciella planer ikväll utan vi får se helt enkelt, men något roligt ska vi hitta på.
Får se om jag har tid att skriva ikväll men annars så hörs vi imorgon när jag kommer hem.
Right now:




Malin

for you



Jag råkar tvyär vända på kameran efter ett tag så bilden blir sne vilket jag inte kan göra någonting åt nu men det får duga för denna gång, ni får helt enkelt vända på skärmen om ni vill se något :)
Kram! Johanna


Videoblogg

Videoblogg snart så stay tuned! haha :D

Sitter just nu hemma hos mig och kollar på talang, tänk vilka talanger det finns .. och vissa inte lika talangfulla!?
Hoppas ni alla får en bra fredagskväll!
Johanna


Klippt mig

Idag i skolan så klippte min lärare mig, hon är utbildad till frisör och har jobbat med det i 40 år så jag bestämde mig för att klippa mig. Klippte mig lite kortare och tog bort allt det slitna och det bästa med allt var att det var gratis så det var ju nice! :D
Ikväll tror jag att jag ska träffa sötnosarna Johanna & Matilda så det ska bli roligt. Men nu ska jag lyssna lite på musik och hjälpa Mamma med middagen, duktig tjej! ;)
Right now:
haha driv!
Malin

Äntligen kan vi blogga igen

Som Johanna berättade så har vi inte kunnat kommit in på våran blogg, har varit skit irreterande men nu är det iallafall fixat! :D
Under dom dagarna jag inte har bloggat så har jag inte gjort något speciellt så jag orkar inte berätta vad jag har gjort. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska ha engelska. Efter skolan ska jag till min mammas jobb så det ska bli roligt :)
Nej nu orkar inte jag skriva mer utan vi hörs senare ikväll istället.
Jag & Erika i höstas :)
Malin

We are back

Nu är vi tillbaks igen, det har nämligen varit en massa strul med bloggen och vi har inte kommit in men jag mejlade blogg.se's kundservice och nu är det ordnat igen. Funder på att göra ett videoinlägg för att berätta vad som hänt dessa dagar och varför det blev strul med bloggen, det kanske är roligare att lyssna än att läsa? Får ser om jag hinner med det ikväll annars imorgon kanske?! :)

Sitter just nu i skolan och har 2 timmars håltimme, inte sådär jätte kul men har sällskap av Ingrid. Tror att vi ska äta snart är super hungrig. Efter skolan ska jag till tandläkaren, usch hatar tandläkaren! Men det är bäst att få det överstökat när man fått nya tider redan 3 gånger nu.. Sedan ska jag in till stan, shoppa lite i det mysiga vädret som jag bara äälskar! Skriver efter tandläkaren om jag hinner annars får ni mer uppdatering ikväll. Ska även meddela Malin om att bloggen funkar så hon kan hålla er uppdaterade. Hoppas ni alla haft en bra vecka!
 Puss Johanna


Blev taggad på en bild på facebook.
Ser ni vem som är jag? haha söta tjejer!
(bilden är gammal)

Nattbio?

Hej på er finisar!

Jag ska alldeles strax borsta mina bissar och sedan ska jag faktiskt sova, lovade mig själv att sova i måttlig tid idag pga att jag varit så trött både måndag & tisdag. SÅ jag önskar er godnatt så uppdaterar jag mer imorgon efter skolan, då jag även ska träffa en speciell person ♥ Puss & Kram från mig, Johanna.

Angående rubriken så vill jag riktigt gärna gå och se den nya filmen Scream 4 som kommer ut snart! Och bara för att göra allt lite läskigare kanske  jag till och med vill gå på nattbio.. vore ju hur mysigt som helst! Måste bara hitta någon som vill gå med mig, heheh.. älskar skräckfilmer! :D

Eltandborste

Sitter just nu i min säng och borstar tänderna haha :D jag har en eltandborste och jag tycker den funkar skit bra så det är en sak jag rekomenderar till er kära läsare.
Med detta inlägg säger jag godnatt vi hörs imorgon sötisar!
jag & min fina eltandborste ;)
Malin

3 dagar kvar till helg

Kom hem från dansen för kanske 40 min sen. Idag gick det helt ok på dansen gjorde inte mitt bästa men det var iallafall roligt , vi lärde oss lite nya steg osv :) Har precis ätit lite middag varma mackor och Ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och sitta lite vid datan och efter det blir det lopplådan för mig så jag orkar upp till skolan imorgon.
Efter skolan imorgon ska jag hem och träna och efter middagen ska jag och Johanna Blinke in till stan och ta en kvällsfika tillsammans! Tror det blir café 60 :D
Jag & min fina vän Amanda ♥
Malin

Home

Såhär brukar jag se ut när jag dansar (bilden under),
känner verkligen att jag måste ut och shoppa danslinnen i helgen!
 
Nu är jag äntligen hemma igen, dansen gick bra bra bra! Och nu är jag vrålhungrig, och eftersom att mamma kommer om ca.10 minuter så rostade jag en macka med parmaskinka, mmh så gott! Jag är galen i mackor.


Bevis, haha! Bjuder på den då..


DAAANCEHALL

NU ÄR VI REDO FÖR ATT SKAKA RUMPA!!!!!
Vi bjuder på oss själva ;)
Malin & Erika

Dancetimes

Nu ska jag strax börja byta om, fixa vattenflaskan, lägga ner skorna osv. Sedan bär det av till min dans! Mamma skjussar mig vid halv 6 så jag har ett tag på mig iallafall, ska försöka få ner en frukt i magen också. Är äckligt mätt just nu men vet att jag kommer bli hungrig igen om någon timma eller så!
Ni får ha det bra så länge så skriver jag när jag kommer hem igen! Idag slipper vi dansa i klackskor, tacka gud för det! Såg ut som att man bytit båda fötterna när man dansa, kunde knappt röra på sig, måste sätt jätte kul ut! Denna gång blir det bara dansa dansa dansa "citerat av mig lärare", Awsome! är sprallig i hela kroppen känner att jag behöver röra på mig, sen blir det förhoppningsvis träning imorgon också! Superb! Kraam Johanna.

Har inga nya bilder att bjuda på så bjuder på snygga Rihanna!
Funderar även på att göra en taturering på höften (som ni ser på bilden), tycker det är hur snyggt som helst!


Scones

Jag och Erika har precis bakat scones och nu ska vi sätta oss ner och äta mumsigt! :D om en timme ska vi dra till dansen vi hörs senare ikväll.
Fina tjejer!
Malin & Erika

Mellis

Kom hem för en stund sedan och har nu gjort iordning mellis till mig själv, Mellis är det godaste målet på dagen! om inte kvällsfika då.. Mackor, te, jucie, flingor mm. Mmh finns inget godare! :blush:

Vilket mål på dagen tycker ni är godast?


Just nu: Ice thé, flingor & knäckemacka med tomat :)
Johanna


Skolan

Just nu sitter jag i klassrummet och har svenska roligt! Nej fyfan det suger man vad ska man göra. Vi ska skriva någon tråkig rapport om våran praktik men jag sitter och gör lite andra saker som att blogga och vara inne på facebook hehe men det blir så när man ska jobba med datorn ;) Eftersom vi har egna datorer så är man inne på facebook i stort sätt hela dagen , INTE BRA!!
Aja nu ska jag vara en duktig tjej och bli klar med min rapport. Ikväll blir det också dans med mina favorit tjejer!

Tummen upp för svenska!

Malin


School

Sitter just nu i skolan och har svenska :) alla har precis fått varsin bärbar dator för att sitta och redigera texter.. Men självklart sitter alla och göra annat, så jag passar även på att blogga! Nej nu ska jag jobba.. Skriver när jag kommer hem igen.. senare ikväll är det dans, längtar! Kram johanna.


Natti natti

Nu ska jag faktiskt stänga av datorn och säga godnatt till er läsare!
Hoppas ni alla får en god natts sömn, känner att jag behöver sova!
Men första.. Te & mys med mamma.
Har hunnit städa hela mitt rum, dammsugit och dammat som bara den så nu är det fint och fräsht här, har även bytt sängkläder så det ska bli extra mysigt att krypa ner under täcket! Katten har redan intagit sov position... då kommer han väl vakna inatt och väcka mig vid 4 tiden, som vanligt då -.- haha :)



Ser ni den avlånga randiga saken i mitten av säng? Det är min katt de.. vanlig


Aik - Djurgården

Ikväll är det ju derby mellan Aik och Djurgården och jag hoppas att Aik vinner!!
AIK i mitt hjärta ♥
Malin

söt!

Postat av:
johanna har du varit full någongång? du verkar så lugn & go, därför jag är lite nyfiken =) puss!

Lite rolig fråga men svaret är ja. Tror de flesta i min ålder varit full någon gång faktiskt, eller har jag helt fel? Jag är ju nästan 17 år snart. Jag är nog väldigt lugn som person, tar oftast mysiga hemmakvällar före utekvällar men självklart kan även jag festa till det och vara lite halv galen ibland jag med, haha :D Men det är många som säger att jag skriver väldigt vuxet och det kanske är därför du fått det intrycket av mig? I don't know. Puss på dig!

träningsvärk/sommarjobb

Åh vilken träningsvärk jag har i mina ben från Zumban igår!
Känner verkligen att jag har tränat. Det är faktiskt en rätt skön känsla ändå.. skönt att komma igång äntligen!
Hoppas på ett träningspass på onsdag också, även lite längder i simhallen. Behöver en ny bikini också.. hm känns som att det är mycket jag behöver just nu.. eller snarare vill ha.

Nu vidare till sommarjobb.. har aldrig jobbat under sommaren förut och tycker det känns hur lame som helst men jag skulle vilja tjäna lite extra pengar och på helgerna har jag aldrig tid så det passar väl bäst då man har ett så pass långt lov, men jag vill inte sitta inne i 3 veckor och jobba då man har solen och värmen utanför, det känns ingen vidare alls men ett sommarjobb måste jag nog ändå skaffa mig i år. Frågan är bara vad jag vill jobba med och hur jag ska fixa det? får klura vidare på det.. någon som redan skaffat jobb till sommaren än eller har något tips till mig? Skicka en kommentar vetja :)

Johanna

Vad tycker ni om Malins tatuering föresten? Själv tycker jag det var super snyggt, att hon vågade! Måste ha gjort super ont.. om mindre än 1,5 år är det min tur! Längtar..

tatto

Jag har inte berättat det här men jag har tatuerat mig!! Jag är iallafall super nöjd med den :D
Hiss/ diss ??
Malin

Måndag

Idag rullade skoldagen på som vanligt inge mer med det. Vi slutade vid halv 2 idag så det var skönt , kom hem för några timmar sen men jag orkade inte blogga då :) Har precis kollat klart på Alice i underlandet en väldigt bra och konstig film haha. Just nu väntar jag på att min söta lilla mamma ska komma hem så jag kan få träffa henne , har saknat henne!! Ikväll ska jag nog bada och ta hand om mig själv dvs måla mina naglar , smörja in mig med bodybutter osv känner att jag behöver det.
Hoppas ni får en bra måndags kväll :)
Malin

-

4 saker ni kanske inte visste om mig

1
. Jag har alltid varit jätte jätte blyg,
men har börjat bli mer framåt på senare år.

2.
Jag har svårt att lite på människor,
det har inte alltid varit så, förr var jag mer öppen men nu vet jag att även dom närmsta kan bedra.

3. Folk får alltid fel bild av mig,
har gått från högstadiets "bitch" till att nu vara den tysta lilla plugghästen..
egentligen stämmer inte någon av dessa in på mig. Har själv lärt mig att aldrig dömma någon förän jag lärt känna personen, men jag vet av egen erfarenhet att det är väldigt svårt.

4. Jag har ögon för en men det är komplicerat

Johanna.


Måndag

Måndag idag, en ny dag och en ny start på veckan. Känns sådär faktiskt!
Har varit otroligt trött hela dagen och ingenting roligt har hänt..
Hade 4 lektioner gjorde inte så mycket, slutade vid halv 2. Mycket roligare än så har inte min dag varit.
Kom hem för ett tag sedan och har hunnit äta (energi), kollat på tv & packat mina väskor till mamma som jag ska till idag. Saknar henne! Även om vi träffades igår :blush: Saknar även mina kissemissar som säkert legat i min säng hela veckan och hårat ner, det blir väl att byta lakan när jag kommer dit.. Skriver strax igen!
Puss Johanna.


Kommunication..

Vi håller på med kommunication inom Samhällskunskapen just nu och när jag gick in på msn's hemsida hittade jag dessa två sötnosar, haha ni måste bara se det här! Två tvillingar som kommunicerar med varandra, på sitt eget lilla sätt..
http://video.se.msn.com/watch/video/tvillingar-pratar-med-varandra/1jjnuh7c3
klicka på länken för att komma till klippet.
Johanna.


Godnatt söta läsare

Nu tänkte jag faktiskt ta och hoppa ner i bissen och få min skönhetssömn.. är trött! Inte konsigt, det är söndag.
Imorgon är det skola så det blir som vanligt inget bloggande under dagen, skriver när jag slutat!
Pusss på er och sov gott! :) / Johanna



Chipmunk Feat. Chris Brown - Champion


Orange


(Bild tagen från Kenza.se)

Förut har jag alltid tyckt att orange varit en så skrikig och jobbig färg men jag börjar nog ändra mig och har nog insätt att det faktiskt kan vara riktigt snyggt om det passar en. Jag vet inte om jag skulle passa i det men tänkte nog ändå våga mig på att köpa ett oranget linne, såg att dom hade några söta linnen inne på Zara när jag var där i fredags, deet är kanske dags att inskaffa sig ett färgglatt linne trotts allt?

Johanna


Just nu..


Har släckt ner och tänt ljus överallt i rummet, hur mysigt som helst..
Johanna


High Heels

Älskar high heels!!
Malin

KRYSSING WOOP WOOP

JUUUUSTE JAG OCH JOHANNA BINKE DRAR PÅ KRYSSNING OM TVÅ VECKOR FYYYFAN VAD NICE DET KOMMER BLI , ÄR FETTTT TAGGAD HAHA!!! :D :D
Alltid du & jag bebi
Malin

seg söndag

Jag orkar inte berätta vad jag och Johanna gjorde igår för såg att hon redan hade berättat det :) men vi hade det iallafall super mysigt och det var verkligen kul att träffa Johanna igen!
Idag har jag inte gjort ett skit jag har bara varit hemma och chillat galet , lyssnat på musik , duschat , kollat på tv och suttit vid datan. Den här helgen har varit den lungnaste helgen på länge faktiskt men det har varit skönt att bara tagit det lungt :)
Hoppas ni har haft en rolig helg kära läsare.
Malin

Dagens låt.

Coconut Tree- Mohombi Feat Nicole Scherzinger
 


Har fastnat på denna låt.. så bra!


OLW


Tips! Istället för godis så rekomenderar jag denna nöt & bär blandningen som faktiskt är riktigt god!
Själv är jag inte sådär jätte förtjust i nötter så jag leter fram alla bär och äter dom istället!
Men det är ett bra alternativ istället för godis om ni vill känna er lite nyttigare fredagskvällen :)


Internet skit..

Hej på er! Det var ett tag sedan, jag som skulle skriva direkt efter att jag ätit egentligen i fredags.. men det var nämligen så att internet slutade att fungera här hemma och har inte fungerar förän nu! Men nu är jag tillbaks igen och tänkte berätta vad som hänt dessa dagar.

Fredag: Jag var och fikade med några tjejer från klassen, vi satte oss på Ecpresso House och hade det allmänt trevligt! Sedan gick vi runt i stan ett tag, fönstershoppade lite och sedan tog alla tåget hem till sig. Det var sedan bestämt att jag skulle träffa min bästa killkompis men han har gått och blivit sjuk så jag stannade hemma och myste med film och godis.

Lördag: Jag vaknade tidigt för att sedan åka iväg och kolla på säng och tapeter till mitt rum, gick väl sådär.. men tror att jag hittat en säng jag vill ha, har bara kollat på ramar än sålänge och funderar på en läderram, snyggt! Var hemma vid 4 tiden, då städade jag, bäddade sängen och fikade lite här hemma, sedan kom Malin hit. Vi drack champange och åt kex ;) På kvällen bastade vi och hade det mysigt nere i relaxrummet, pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan somnade vi på varandra i soffan, haha gulligt :blush:

Söndag: Vi gick upp i god tid, sedan kom mamma och hämtade mig för att dra och träna. Vi köpte klippkort och sedan hade vi sån tur att vi fick plats på Sumba passet. Så vi köre Sumba! Vilket var hur kul som helst :D Så nu ska vi ladda ner Sumba så vi kan köra hemma också, grymt! Jag är riktigt sugen på att träna nu, känner verkligen att jag behöver det. Kom hem vid 2 tiden, åt och duschade. Har gjort lite läxor och nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik.

Det var min helg det, väldigt lugn och skön. Hoppas ni alla har haft en bra helg! 
Kram Johanna


har ingen ny bild så bjuder på denna.


Forever mine..

Words are never enough...
M

Maria aragon - Born this way

Asså shit vilken talang den här 10 åriga lilla flickan har ! hon kommer komma långt med sin sångröst tror jag. Lyssna på låten och bedöm själva :)
Malin

Lördag den 2 april 2011

Godmorgon Malin här !
När jag kom hem igår så var jag skit trött så jag orkade inte skriva i bloggen , somnade runt 2 tiden och vaknade kl 10 idag. Har ätit frukost och duschat nu ska snart börja fixa mig lite för senare ska jag träffa min underbara vän Johanna Sahlen :D men just nu är hon och shoppar lite med sin pappa så vi skulle ses lite senare.
Får se vad vi hittar på ikväll om vi stannar hemma och bara har det allmänt mysigt eller om vi drar ut och kanske träffar några ? vi får se helt enkelt. Nu ska jag gå och kolla på tv så hörs vi senare.
grrrr snygging !

Johanna här.

Hej på er! Är lite små irriterad för att jag råkade klicka bort mitt långa inlägg här i bloggen så nu är det bara att börja om igen. Men nu är det mat så skriver senare!

en bild på mig från skolavslutningen i 9an.

Låter bilden tala för sig själv..


Give me one of those..
J


POWERKING ÄR GÖTT

Nu sitter jag i Erikas kök och chillar galet och dricker PK :D vi har nyss varit och handlat på city cross med Erikas mamma. Planerna inför ikväll ser oklara ut , vi har ingen aning om vad vi ska hitta på. Vi vill hitta på något roligt men eftersom det är så äckligt väder ute så får man ingen lust att göra något , GE MIG SOMMAR NU !!
Jag ska hem senare ikväll eftersom jag måste sova hemma.
Right now :




Seriösa brudar ;)

Malin

RSS 2.0