hejdå

Hej på er! Tyvär blir det ingent bloggande ikväll så ni får stå ut till imorgon tyvär men jag hoppas ni klarar er utan oss några timmar, hiih. Nu är jag färdig fixad och klar och ska strax dra iväg. Ni får ha en trevlig kväll allesammans! Puuusss / johanna


Tog en liten snabb facelook & Outfit.


SPÅÅÅÅÅRA

ÄNTLIGEN är det måndag fysatan vad jag har längtat efter denna måndag. Ikväll ska vi fakka ur som aldrig förr och det kommer bli gaaaaalet nice !!! är sjukt taggad.
IN IN DIMMAN BRUDAR !!!

Bad update

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag glömde helt enkelt bort bloggen. Vid 2 åkte jag till farsta för att möta upp Malin.. Och nu är jag hemma igen, gjorde precis en god smootie, jumi! Nej nu ska jag locka mitt hår, slänger in en bild senare på kvällens outfit osv. Kraam / Johanna.


At the moment. SÅdär blev även naglarna från negellacket jag köpte från h&m, supersnyggt :)

Farsta here i come

Snart sticker jag iväg till farsta för att möta upp Johanna. jag bloggar igen när jag kommer hem
Min fina outfit haha !
Peace and love / Malin

söndag

Nu kom jag precis hem eller inte precis men för typ 15 min sen. Jag & Johanna gjorde inte så mycket utan vi chillade mest och snackade om lite allt möjligt. Har verkligen saknat min snuttis så himla mycket , hon får mig alltid på bra humör tack för att du alltid finns där för mig Johanna Sahlen ♥
Just nu sitter jag och snackar med min sistah Johanna blinke på skype riktigt nice ! hon hälsar btw till alla er bloggläsare.
Snart ska nog lilla jag gå och sova så jag orkar upp imorgon för då ska jag & johanna dra till farsta och shoppa så det ska bli myspys.
Godnatt hoppas ni har haft en bra söndag. Puss / Malin

ensamt

Nu har Malin precis åkt hem till sig och jag funderar på att gå och lägga mig faktiskt.. behöver tänka igenom saker och ting.. egentligen tycker jag att det är väldigt jobbigt att sova ensam, då dyker bara en massa tankar upp i huvudet på mig och jag får svårt att somna... men imorgon blir det andra bullar och jag får stort sängsällskap. Vad gör ni en sängdags kväll som denna? vet att ni inte svarar men men.. känner mig lite ensam, så svara gärna. haha puss på er :)


Vad föredrar ni läsare, att sova ensam/själv ?


top 3 snyggingar


På första plats kommer denna snygging, Channing Tatum.


Andra plats, Enrique Iglesias. Grr!


Tredje plats, Nate från Gossip Girl.


Solsidan

Chacha Johanna & Malin is in dah house!!
At the moment sitter vi i soffan och shteeker (som vanligt då) och har precis kollat på Solsidan.
Jaa, vi har inte så mycket mer å säga.. får se om malin stannar, annars åker hon hem till sitt Crib!
Ni kan få veta dagens planer för imorgon:

1. vakna
2. frukost
3. chilla
4. duscha
5. föna håret
6. dra till farsta och shoppa.. &.. hehe hemlis.
7. dra hem igen
8. börja fixa inför kvällen.
9. Försvinner vi spårlöst......

Det var morgondagens planer. Vi har slut på fantasi så hejdå bloggen.


To DIE for.


lösnaglar & asiton?

Hej på er kära läsare, jag sitter just nu och försöker få av mig mina lösnaglar.. har suttit med handen i asiton i 30 minuter nu och det svider! dom vägrar lossna också.. lyckat johanna. Jag får väl bara vänta tills dom lossnat antar jag, de är redan förstörda så nu måste jag få bort dom alla ..hm. Någon som har ågot bra tips på hur man på bästa möjliga sätt får av dom? ps. naglarna är gjorda på salong med akryl, så det är inget billigt skit från h&m.


hjälp...

Ny duschad

Tjenamors Malin här !
Igår var det riktigt trevligt orkar inte berätta just nu vad vi gjorde utan jag kan berätta det lite senare men vi hade iallafall kul. Jag har precis duschad så nu är jag super fräsch ! Ska börja fixa mig nu sen ska jag åka och träffa min bebis Johanna Sahlen som jag saknar väääldigt mycket ♥ Vi får se vad vi hittar på ikväll men vi slänger in några inlägg ikväll. vi kanske kan göra videoblogg ? vad tycker ni ? kommentera !
vi höres senare kramar från mig till er ♥

pluggmusik

En vana jag har är att jag alltid lyssnar på musik när jag pluggar! Det kanske inte är det allra bästa sättet att plugga på då man oftast fastnar i musiken, börjar sjunga med och helt plötsligt har man glömt pluggandet.. men jag gör det ändå! Musik gör mig glad och motiverad!

Pluggmusik just nu:
Rihanna


Samhälle..

Som några av er kanske inte vet så går jag inrikting Samhälle Ekonomi och nu har vi kommit till det stadiet att vi just har ett hemtenta prov just om samhällsekonomin de senaste 100 åren.. usch vilken ångest jag får, varför valde jag denna inriktning för.. Jag förstår mig inte på samhälle och har aldrig gjort, det åker bara in och ut genom örat på mig.. men jag känner att jag vill bara ha det här avklarat och börjar därför redan nu att plugga in lite fakta.. väldigt väldigt intressant.. hmm. Detta är en av frågorna:

Sverige har haft en god ekonomisk tillväxt och en stor förbättring av levnadsförhållanden. Redogör för vad som möjliggjort förändringen av det svenska samhället under de senaste hundra åren. Ta t.ex. upp tillgången av råvaror, export, utbildning, arbetsmarknad, bankväsendet osv.

Hjälp mig .. någon? Om ni har något tips på hemsida eller någon bok så släng gärna in en kommentar för jag lär behöva er hjälp!

 
Jag just nu.. en uttråkad & skoltrött tjej.


kärlek

Allt var så mycket lättare förr... saknar känslan, saknar allt..


ingen josefin..

Tyvär blev det ingenting med josefin pga lite missförstånd, det gäller att planera! och det hade vi inte riktigt gjort, men men vi får ta och ses när hon kommer hem ifrån London! ååh är avis, vill också dit och shoppa.. Så jag tänkte ta och städa mitt rum, plugga lite och gör sånt som måste göras.. sen får vi se vad kvällen har å bjuda på, kanske skulle träffa malin som jag saknaaar! Vi hörs under dagen :) kram Johanna.


Me at the moment.

Godmorgon.

Igår kväll stannade jag och Camilla bara hemma och mös. Idag vaknade vi vid halv 12, gick upp och åt frukost och nu har hon precis åkt hem. Mina planer för idag är att träffa Josefin, en tjej i min klass. Så jag ska sätta lite fart nu, duscha och fixa mig sedan åker jag till henne. Kommer nog inte att blogga förän jag kommer hem ikväll så ni får ha en bra dag! Kram Johanna.


:)

Vaknade för ca en timme sen , skriver när jag kommer hem :) Puss / m

TAGGA !!

Musiken dunkar på högsta volymen här hemma hos mig. Jag och Johanna är skiiiit taggade för fekke ikväll. Snart ska vi dra till trångsund på fest AWESOME !
Lite bilder kan vi bjuda på.
PEACE OUT / M

Favorit..

Två av mina favoritbloggare är Kenza & Tyra, dom verkar både som riktigt galna och underbara människor som älskar livet! En annan sak jag älskar med dessa tjejer är deras sjuuukt snygga stil! Om det var någons garderob jag skulle vilja ha så är det lätt deras! Riktigt vackra är dom båda också..

 

En fråga till er läsare: VILKA ÄR ERA FAVORIT BLOGGARE?!


Mini shopping

Hej på er! Kom hem för ca en timma sedan, var som sagt ute och shoppade, det fick bli Nacka Forum denna gång. Köpte bara nödvändiga saker så som smink, b.u.s & en top/bh. Men jag fick även med mig ett nagellack, en parfym & en ögonskugga borste. När jag kom hem var jag på världens dåligaste humör då inte toppen/bhn passade till min tröja.. men men sånt händer ibland och det är inte hela världen. Jag är ofta en sån person som kan bli väldigt sur över en liten liten sak, men jag har lärt mig att hantera min ilska och tänker oftast "det är inte hela världen" och sedan går det över.
Ikväll ska jag träffa en väldigt saknad vän, hon kommer hit alldeles strax hoppas jag. Får se vad vi hittar på, men jag tror det blir myskväll här hemma med Melodifestivalen.. jag är en såndär människa som älskar att mysa och väljer oftast hemmakvällar med godmat och massa gott istället för fest med massa fulla människor, men det kan självklart vara kul ibland också! om det är rätt folk, de vill säga :) Men vi hörs senare under kvällen med massa skkojiga inlägg! Stay updated ;) / Johanna


Telescopic Mascara från L'oreal-
Rekomenderar jag till er alla! Det är den bästa mascaran jag testat och jag köper den varenda gång!

Experience från Max Factor (Foundation)-
Jag testade denna foundation denna gång, någon som vet om den är bra?!

Parfym från Make Up Store

Havs blått nagellack från H&M,
jag blev kär i färgen!


Piercing

Något jag vill göra är att ta hål i underläppen eller ta hål i tungan men jag är så jäkla rädd för nålar. Jag har ju piercing i naveln men jag vill ta hål någon mer stans. vad tycker ni ?




Malin

It was a big mistakes to let you go

Det finns ingen som du...

/ M

When a girl smile only a boy can make her cry

godmorgon alla underbara läsare , sovit gott ?!
Jag & Johanna drog aldrig till den dära spelingen i östra vi kände att det var ovärt att gå dit så vi sket i det. Vi gjorde inte så mycket utan vi gick mest runt lite och snackade sen drog jag hem till mig och hon hem till sig.
Imorse när jag vaknade så hade jag skit ont i halsen och täppt i näsan ?!? fan jag vill inte bli sjuk nu. Så nu på dagen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt så jag orkar göra någonting ikväll. Johanna ska komma hem till mig lite senare så ska vi laga mat tillsammans myspys. Hoppas ni får en fin och bra dag idag !
Jag just nu , sitter i sängen med min älskade hello kitty mjukisdress :)
Peace / M

Godmorgon.

Godmorgon på er! Idag vaknade jag klockan 9, väldigt ovanligt men det var skönt att vakna tidigt för en gång skull. Just nu ska jag bara fixa mig lite snabbt för sedan ska jag iväg och shoppa, får se vart det blir.. skärholmen, sickla, nacka?.. Kvällens planer får ni veta senare! Ha en härlig dag, puss från johanna.


At the moment..

Foundation?

Hej igen! Johanna här..
Jag sitter just nu och funderar på vilken foundation jag ska köpa, min håller nämligen på att ta slut. Någon som har några bra tips på foundation? Skulle verkligen behöva er hjälp så släng gärna in en kommentar om ni har några tips? Länkar er gärna :)


Just nu har jag denna, den är väldigt bra men färgerna passar mig inte .. har både testat en ljus och en lite mörkare, men då är den antingen för ljus eller väldigt orange.


Godkväll!

Just nu sitter jag inne på facebook och chattar, kollar även på Let's Dance med mamma, vi har fixat mys med cider, popcorn, nötter, dip mm. Ikväll får det bli en mysig hemmakväll med mammsen min! För jag är alldeles för trött för att hitta på något, vilket är mycket vanligt för mig på fredag.. det tar på krafterna att gå en hel vecka i skolan. Någon som vet om det går något bra på tv ikväll föresten? Är inte så himla förtjust i Let's Dance.. Ni får ha en mysig fredag kväll för det ska jag! PuUsS


Såg precis att jag inte lagt upp någon bild på mig, men här har ni mig! hihi =)


Outfit och facelook

Nu sticker jag iväg och träffar Johanna , vi ska till östra på någon spelning :)
Outfit & facelook



puss / Malin

en sak jag skulle vilja göra innan jag dör..

Det är att gå Victoria Secret fashion Show, det vore hur ballt som helst, kanske inte att arbeta som en modell men bara gå där och visa upp sig.. ooh det vore en dröm! en dröm som aldrig kommer bli sann tyvär..
Kolla bara hur fina dom är!
& underkläderna behöver vi inte ens ta uppl.. vill ha dom alla!









ingenting är detsamma längre..

Ingenting är detsamma längre, det vet både du och jag.. men det som hände hände och jag är bara så tacksam för den tid jag fått dela med dig. Du var en stor del av mitt liv men bara för att det är över nu betyder det inte att du inte finns för mig längre.. du betyder minst lika mycket för mig nu som då och det kommer du alltid att göra, hoppas jag. du var min första riktiga kärlek... sånt glömmer man inte. När jag ser på dig ser jag oss.. och det kommer jag alltid att göra ♥


test

Eftersom att jag inte har något annat för mig än facebook och msn så kör jag på en sådan här:
 
Allmänt:
Önskar du att du bodde någon annanstans?
Ja det vore inte helt fel.
Röker du? Absolut inte!
Vilken parfym använder du? Pink sugar, escada & britney spears midnight fantasy.
  Kan du sjunga? Det kan jag inte påstå att jag kan.
Vad är du rädd för? Att mista min familj eller en nära vän.

Senaste...
:
Låten du hörde:
Invincible- Tinie Tempah feat. Kelly Rowland.
Du köpte: En macka, hah.
Personen du ringde: Malin.
Personen som ringde dig: Min mamma.
TV-program du såg: simpsons haha.
 Person du tänkte på: ...

Har du någonsin...
Gråtit över en kille? Ja.
Gråtit över en tjej? Yes I have.
Ljugit för någon? tyvär .. ja
Varit i slagsmål? Nej.
Träffat någon från internet? Ja.

Tonåren:
Hur gammal är du?
16, fyller 17 år.
Hur tycker du att du har det hemma? Jag har det bra!
Har du bra självförtroende? Ibland ja.
Har du lätt att lita på människor? Nej det kan jag inte påstå att jag har..
Har du ett bra liv tycker du? Livet går upp och ned, men det är så det ska vara
.
Vill du ändra på något i ditt liv? Nej.
Är du nöjd över din kropp?
 Beror på vilken dag du frågar mig haha. Idag ja, men det finns alltid saker man vill ändra på och så kommer det alltid att vara, jag försöker tänka på de sakerna jag är nöjd över och då känns allt mycket bättre. Det hjälper inte att klaga, du är den du är.
Något du vill ändra över din kropp? Aboslut finns det saker man vill ändra på.
Kan du själv säga att du tycker att du är söt? Ja, alla är söta på sitt eget sätt! :)


 

Kärlek:

Har du någon kille? Inte just nu.
Gillar du någon nu? Inte på det sättet.
Som heter? -
Vilket är ditt längsta förhållande? Det var med mitt ex, 2,5 år ungefär.
Är du mest för långa eller korta förhållanden?
 
Jag skulle nog säga någonting mitt imellan, men absolut inte korta.

 

monsters in your bed

Vänner:
Har du bra vänner? Ja.
Du tycker om att vara med dina vänner? Absolut gör jag det.
Vad heter dina bästa vänner? André, sen står jag väldigt nära min vän Malin just nu ♥ 
Få men bra vänner eller många som man inte kan lita på till hundra?
Få men bra vänner!

   Bem Vindo(a)

Mogenhet:
Har någon sagt att du är mogen för din ålder? haha jag tror faktiskt inte det.
Har någon sagt att du ser äldre ut än vad du är? Ja.
Har du fått höfter? hahah okej.. Ja men det har jag väl.
Har du kille? Inte just nu.


Justin bieber ♥

åååhhh jag dör för hans leende , ögon och hans personlighet ♥




/ M

dagens..

Nu har sötaste Ellinore lärt mig hur man lägger in youtube klipp, så nu kan jag äntligen!
Bjuder på "dagens låt" sålänge, älskar den!


Jessie J


Jag älskar denna nykomlingen, Jessie J! Hon är riktigt ball och har en unik röst.
Vad tycker ni om henne?

Här får ni länkar till 2 av hennes låtar, enjoy.

Do it like a Dude- http://www.youtube.com/watch?v=pOf3kYtwASo&NR=1

Price tag - http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI&feature=player_embedded#at=117


home sweet home

Hej på er snyggingar, johanna här!
Jag kom precis hem och sitter just nu i min stora feta soffa med en stor koff te och två nyrostade mackor som ligger på bordet bredvid som bara väntar på att bli uppätna. Jag älskar mackor.. det är bland det bästa som finns, alltid innan jag ska gå och lägga mig ligger jag och längtar som en galning på att det ska bli morgon så jag kan få äta mina underbara mackor.. okej det där var väl inte helt sant, men nästan!
Idag har iallafall jag varit i skolan, hade två lektioner och 3 timmars rast.. super kul! Men jag fick även reda på att jag har MVG i Franska, ååh jag är så glad! Jag har nämligen aldrig haft mvg i något ämne förut, tycker att jag förtjänar en liten applåd?! haha :) Nej nu ska jag äta! hejsvej

Dagens "vill ha":
Donut
Choklad
Cookie
Dammsugare
Coca cola
Kladdkaka
Sockerkaka
Äppel cider
Chips med dip
Godis
Glas

Jag håller på att bli gaaalen, är så otroligt godissugen! Tur att jag inte har något av dessa hemma, då skulle jag suttit och gottat i mig alla dessa godsaker utan stopp! det måste vara den jädrans lingonveckan.. eller?


GE MIG!


You like it

Så här kul har jag och Johanna på engelska lektionen , tummen upp !
/ Malin and Johanna <333<33<33<3<33

STY10A

Tjenamors !
Nu sitter jag i skolan och har precis fixat mina naglar. Jag hann inte blogga igår för jag var upptagen men andra saker som att umgås med min kära syster. Vi kollar på step up 1 igår och den var skit bra så det är en film jag rekommenderar. Vi somnade kanske runt 1 tiden igår och jag gick upp vid halv 9 idag så det var skönt. Jag slutar runt 2 idag så det är nice. Efter skolan jag jag kanske följa med Johanna till stan eller så drar jag till farsta och fikar med mamma får se vad jag gör. Men jag slänger in ett inlägg lite senare.
Take care / Malin
Lägger in lite bilder som är tagna nyss
Här är mina nymålade naglar , vad tycks ?
Visst är vi snygga ?

Vanessa hudgens

Jag kan inte annat än älska Vanessa Hudgen (från High School Musical) avslappnade stil!
Bruden är snygg i allt! Blir avis.. kolla bara






Take Care, Johanna.


sommar längtan..

summer
By Johanna.

Plockade snabbt ihop denna sexiga sommar outfit, ååh vad jag längtar till jag kan gå runt såhär!
Det är bara för snyggt att blanda svart och rött.

äntligen hemma!

Hej på er sötnosar! Det är johanna som skriver.
Idag har jag inte skrivt på grund av att jag varit i skolan hela dagen, slutade halv 6.. ingen rolig dag inte.
Men början av min dag var ännu värre.. vaknade med världens mensverken, usch visste inte vart jag skulle ta vägen ville bara dö..någon som känner igen sig? hehe. Men jag tog ändå bussen till skolan, hade gympa, matte, sedan engelska gramatik test, ber till gud att jag klara mig! Och till sist bild. Ikväll händer ingenting förutom att jag ska äta rulltårta med grädde och bäär! Gott gott gott. Eftersom att det inte händer någonting speciellt ikväll så får jag försöka komma på lite annat att skriva om, någon som har några tips? kanske smink tips? frågestund?

Sedan var det någon som komenterat om jag kunde lägga in en video på hur man lär sig skaka rumpa, och eftersom att jag inte vet hur man lägger in videos? (någon hjälp mig?!) så får ni en länkning istället. Det är inte bästa instruktionerna om hur man gör men se och lär, lycka till nu!

http://www.youtube.com/watch?v=UZ3OVAk0qqs&feature=player_embedded


Träna är bra

Kom nyss hem från skolan och just nu så äter jag lite mellis för vi fick ingen mat i skolan eller jo vi fick det men det var nog den äckligaste maten jag ätit fyfan vad vidrigt. Om ett litet tag ska jag träna ska springa på mitt älskade spring-band. Senare ikväll ska jag , mamma och Mats åka hem till min kära syster och äta lite mat tror det blir sushi mums ! jag ska också sova hos henne ikväll så det ska bli mys.
Hoppas ni har haft en bra torsdag än så länge. Vi hörs senare puss / M
En bild från idag på stylist lektionen ♥

Bilder

Här är jag och en av mina snyggaste vänner Sofia Hermansson ADDA PÅ FACEBOOK !


Här är jag och min fulaste vän Johanna Blinke

Yooo bror !

Jag och min underbara kusin Linn ♥

Peace and love / M


JOHANNA B HÄÄÄÄR!

yoooooo my bitcheees! Johanna B här som gästbloggar ifrån Malins. AWESOOOOME!
Vet inte vad jag ska skriva, är sämst på det här, men just nu sitter vi på stylist lektion, tror vi ska fixa våra naglar, det skulle behövas... hejhopppppp! Det var allt ifrån mig :)
Här är en ful hälsning ifrån mig, men vafan!
Och här är jag och världens bästa Malin. Älskar dig bruttan

24 februari 2011

Hej på er
Nu sitter jag i skolan och har precis haft engelska. Och nu sitter jag och väntar på att vi ska ha arbetsmiljö och säkerhet skit kul verkligen !
Efter det blir det lunch och förhoppningsvis blir det god mat för min mage skriker efter mat.
Idag fyller min baby Kim 18 år ett stort GRATTIS på din födelsedag ♥
/ Malin

Godmorgon

Godmorgon på er
Nu ska jag dra till skolan , jag ska ta bussen som går 07.24 från mig så jag måste skynda mig nu men jag skriver när jag är i skolan.
Puss / M

godnatt

Tja !
Nu sitter jag i mitt rum och äter youghurt ( stavning? ) med jordgubbar love it ! om ett litet tag så ska jag sussa kudden och sova för jag ska upp tidigt imorgon , redan vid 06.10 ringer klockan.. Om jag hinner så slänger jag in ett inlägg innan jag drar till skolan.
Godnight sleep tight peace and love / M

hej på er!

Tänkte ta och länka er en ur gullig tjej som var så söt och länkade till våran nystatade blogg! Tack tack ♥
Ta och spana in hennes blogg här: http://elliu.blogg.se/


Visst är hon söt!


Dancehall

Update: Just nu står jag faktiskt  och övar på våran dans koreografi som vi har på våran dans. Jag har gått på dans sen jag var ca 7 år gammal så det är något jag verkligen tycker om att göra. Och det är skit kul att lära sig att dansa dancehall för då får man skaka ruuumpa och det gillas haha.
Snart jag jag hoppa in i duschen och efter det ska jag nog plugga lite , hatar att plugga det är nog det tråkigaste som finns pallar inte med skolan längre men det är bara att bita ihop. Det är ju bara två dagar kvar sen är det SPORTLOV och jag är så jävla taggad !
Jag och min underbara syster Johanna Blinke <3

Dans

Bjuder även på låten vi dansar till just nu!
Enjoy

Det gick tyvär inte att lägga in men här får ni en länk om ni är intresserade.
Hot Wuk- Mr.Vegas

http://www.youtube.com/watch?v=2HEwXwlEI0I

blogg-galen

Tror jag håller på att bli blogg-galen! Känner hur det kliar i fingrarna, vill bara skriva skriva skriva!
Men det är väl inget dåligt hoppas jag?

Tänkte berätta lite om dans!
För er som inte vet så går både jag och Malin på dans just nu i Farsta Strand, Flex. Jag har gått där i flera terminer, har också gått i farsta och på Maricas (The Voice) i stan. Just nu går jag i samma grupp som Malin och två av våra andra vänner, Johanna & Erika. Det är verkligen super kul! & just nu har vi en tjej som vikarierar som lärare som heter Angelica, jag gick även i samma dans grupp som henne förra året. Hon är super duktig och man ser verkligen hur hon brinner för att lära ut och hon ger sån energi till alla och är en riktig inspiartion för mig! Det är hon verkligen, sen är hon super shysst också. Varför vi har henne är för att våran lärare vi egentligen skulle haft har skadat knät, men jag älskar att dansa med Angelica så det gör inte mig någonting alls! Just nu kör vi dancehall liknande dans och det är verkligen jätte kul, för som sagt älskar jag att lära mig nya saker! Vi har lärt oss att skaka rumpa bland annat! Och jag lovar er, det är verkligen träning! Det känner man i benen, prova själva vetja?! Det gäller att stå riktigt bredbent sedan ska ni skjuta fram och tillbaks svanken, börja långsamt sedan kan ni testa att göra fortare, efter lite övning sitter det! Det var allt för mig just nu, om ni har fler frågor är det bara att slänga in ett inlägg! Kram på er.

 
Bjuder på två väldigt suddiga bilder från dansshowen i farsta centrum i höstas.
PRW FOR LIFE!

Någon som kan gissa vad P R W står för? hehe..

komiskt

Hittade detta citat på en av mina vänners blogg och tyckte det var riktigt komiskt!

"Män är födda mellan kvinnans ben och spenderar resten av sitt liv på att försöka komma in där igen.. Ska vi kalla det hemlängtan?"


Hittade även denna bild, hahah!
Det här bara måste vara en herr toalett!?


It´s perfection baby


/ M

Rihanna

Platsen för den kändis som bytt frisyr mest kan vän ändå inte gå till någon annan än Rihanna!
Kolla bara

 
 
 

Vad tycker ni är snyggast?
Själv kan jag inte riktigt bestämma mig, hon är lika snygg vad hon än har för hår & färg!
Men ni måste väl hålla med om att rött hår är jäkligt ballt?!
har själv varit inne på att fräga det rött flera gånger.. men jag är nog för feg.

Take care! / Johanna.


Första inlägget

Hej på er allesammans !
Nu har jag och min fina vän Johanna Sahlen startat en blogg tillsammans. Jag hoppas att ni som läser våran blogg kommer att gilla den. Jag ( Malin ) kommer skriva om min vardag , skolan , dans och lite allt möjligt faktiskt !
Som det ser ut just nu så har vi ingen design men vi jobbar på det så snart kommer vi ha en design för just nu ser våran blogg tråkigt ut men ni får stå ut med det så länge.
Peace and love


Första inlägget på länge.

Hej på er och välkomna till våran nystartade blogg!

Vi är två tjejer, Johanna & Malin, som båda haft bloggar förut men som tänkte att nu var det dags att börja igen, så nu kör vi!
Jag vet inte vad ni vill veta men om det är någonting ni undrar över så får ni mer än gärna slänga in en kommentar.

Jag (Johanna) kommer att skriva om allt som faller mig in, allt ifrån min vardag till dans och mode.
Take care!

 
 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0